logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Sporting Telenet trakteert op KV Mechelen - Club Brugge

-

Sporting Telenet trakteert trouwe abonnees op een avond voetbal met 4 voetbaltickets, 4 pakken frieten en 4 drankjes. Als de thuisploeg wint trakteren we na de match nog eens 4 pintjes! We nemen een kijkje in Mechelen, Achter de Kazerne.

Nick heeft gewonnen met de actie van Sporting Telenet. We ontmoeten hem met z'n maten Joeri, Kenny en Jérôme aan het stadion van KV Mechelen. Liefhebbers van het Engelse voetbal maar wel altijd te vinden voor een leuke voetbalaffiche uit de JPL. "We supporteren niet specifiek voor een Belgische eersteklasser, maar KV Mechelen - Club Brugge is wel oké!"

Met de gratis drank- en eetbonnetjes gaat het recht naar 't frietkot: "Drie frietjes met mayonaise, eentje met tartaar en vier curryworsten, op kosten van Telenet hé! En doe daar maar vier pintjes bij!"  

In supportersvak C1 wikken en wegen de vier kameraden de kansen van KV Mechelen. Een zwakke seizoensstart voor de Mechelaars, een geprikkeld Club Brugge na de uitschakeling in Europa... Pronostiek? Winst voor Club Brugge!

De Sutter scoort in de 39e minuut het eerste doelpunt. Enthousiast en met beter voetbal komt KV Mechelen na de rust uit de kleedkamer. Na de penaltygoal van De Witte en de rode kaart van De Bock laait de Mechelse hoop even op tot wanneer Simons vanop de de stip de wedstrijd beslist.

Ondertussen wordt in Lokeren de wedstrijd tegen KRC Genk op gang gefloten. Harbaoui, Scholz en Vanaken bevestigen de bloedvorm van Lokeren met drie knappe doelpunten. Met de 3-1 zege komen zij (voorlopig) op kop van het klassement. Winst voor de thuisploeg, dat zijn nog eens vier gratis pintjes voor de Sporting Telenet winnaars... Schol(z)!

Rio collection: