logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Telenet trakteert zijn PRIME-klanten op een avant-première in de bioscoop.


Speciaal voor onze PRIME-klanten reserveerden wij 2 exclusieve avant-premières in jouw dichtstbijzijnde Kinepolis-bioscoop op 19 mei.

Heb je de voorbije wintermaanden ook veel tijd in je zetel doorgebracht met het kijken naar PRIME? Gun je zetel dan zijn welverdiende rust en zet je eens in een andere zetel. Speciaal voor onze PRIME-klanten reserveerden wij op 19 mei 2 exclusieve avant-premières in jouw dichtstbijzijnde Kinepolis-bioscoop.

We selecteerden twee kaskrakers voor de echte filmliefhebbers.
Met de spannende sciencefiction thriller Dark Skies laat je ’s nachts voortaan altijd een lichtje aan. Of kom gewoon niet meer bij van het lachen met de fantastische komedie The Big Wedding. Maak hieronder jouw keuze.

Dus, movie your ass! Er zijn 2.500 duotickets beschikbaar. Doe mee tot dinsdag 7 mei 23u59. Op woensdag 8 mei laten we je weten of je gewonnen hebt.

Doe nu mee!

Rio collection: 
Wedstrijdreglement

Wedstrijdreglement

WEDSTRIJDREGLEMENT

ARTIKEL 1 
TELENET, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te Liersesteenweg 4 te 2800 Mechelen (verder de Organisator genoemd), organiseert een avant-première van Dark Skies en The Big Wedding, zonder aankoopverplichting. De wedstrijd loopt van 3 mei 2013 tot en met 7 mei 2013 (23u59). 

ARTIKEL 2
Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op deze wedstrijd. Bijkomende richtlijnen, bijvoorbeeld op de Telenet website of SNAP, vormen onderdeel van het wedstrijdreglement.

ARTIKEL 3 
De deelneming aan deze wedstrijd staat enkel open voor PRIME-klanten van Telenet (natuurlijke personen, die de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben, of met toestemming van de ouders of voogd indien minderjarig, en die woonachtig zijn in België) die op 30 april 2013 over een Telenet klantennummer beschikken en PRIME-klant zijn, met uitzondering van de Organisator van deze wedstrijd, de personeelsleden, de verkopers en de gezinsleden van de personeelsleden van de Organisator, en van elke andere persoon die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van huidige wedstrijd.

ARTIKEL 4 
De Organisatoren kunnen te allen tijde een persoon van deelname aan de wedstrijd uitsluiten in geval van inbreuk op één van de deelnemingsvoorwaarden of in geval van misbruik, misleiding of een deelname te kwader trouw aan de wedstrijd.

ARTIKEL 5 
Om geldig deel te nemen moet de deelnemer 1 vraag correct beantwoorden . Daarnaast dient een schiftingsvraag ingevuld te worden. Enkel volledig ingevulde en tijdige deelnames zijn geldig. Elke deelnemer kan slechts één keer deelnemen (zelfs indien die meerdere accountnummers heeft). De winnaars zijn degenen die de kennisvraag correct en de schiftingsvraag juist of het meest benaderd hebben.

ARTIKEL 6 
De Organisator behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De Organisator kan daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.

ARTIKEL 7 
Prijzen verbonden aan deze wedstrijd: Er zijn 2.500 duotickets te winnen voor de avant-première van Dark Skies of The Big Wedding in één van de vijf Kinepolis-bioscopen ( Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent, Kortrijk). Telenet is niet aansprakelijk voor de verwerking, verzending of verlies van de tickets.

ARTIKEL 8 
De Organisator kan in geen enkel geval en op geen enkele juridische grondslag door de deelnemers aansprakelijk worden gesteld voor een geleden nadeel of schade van welke aard ook, behoudens in het geval van opzet of zware fout van de Organisator.

ARTIKEL 9
Iedere deelnemer verleent, door zijn loutere deelname, automatisch en onvoorwaardelijk de toestemming tot publicatie van zijn naam, adres en foto alsook zijn identificatie als deelnemer aan de wedstrijd en verzaakt aan alle rechten daarmee verband houdend. Iedere deelnemer verbindt zich, door loutere deelname aan de wedstrijd, om deel te nemen aan een promotiecampagne rond deze wedstrijd, ook na afloop van de wedstrijd. Door deelname aan de wedstrijd, verlenen deelnemers automatisch en onvoorwaardelijk hun toestemming tot verspreiding van beelden die tijdens de avant-première worden gemaakt en doen afstand van alle rechten dienaangaande. 

ARTIKEL 10 

Het loutere deelnemen aan deze wedstrijd houdt de aanvaarding van huidig reglement in zonder enig voorbehoud en geen enkele betwisting hierover zal in aanmerking genomen worden. Elke klacht in verband met huidig wedstrijd moet schriftelijk verstuurd worden binnen de 7 werkdagen na de feiten naar TELENET NV, t.a.v. de juridische dienst, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen. In geen enkel geval zullen de klachten verbaal of telefonisch behandeld worden. Klachten ingediend buiten de termijn of die niet schriftelijk opgesteld zijn zullen niet behandeld worden. Huidig reglement is onderworpen aan het Belgisch recht en elk geschil tot de toepassing ervan valt onder de bevoegdheid van de rechtbank van Mechelen. Over het wedstrijdreglement, de organisatie en/of de uitslag van de wedstrijd wordt géén correspondentie gevoerd (briefwisseling, mails en/of telefoongesprekken). Alle bijkomende mededelingen en/of publicaties in verband met de wedstrijd gelden als punt van reglement. Alle beslissingen vanwege de Organisator zijn onherroepelijk.

ARTIKEL 11 
Huidige wedstrijd is geplaatst onder toezicht van de Organisator. In geval van overmacht, indien onvoorziene omstandigheden zouden voorkomen of in geval van betwisting zal de Organisator elke noodzakelijke beslissing nemen om de goede werking van deze wedstrijd te verzekeren. Hun beslissingen zijn onherroepelijk en zonder verhaal.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Avant-première Dark Skies en The Big Wedding voor PRIME-klanten

1. Wie maakt kans op tickets voor de avant-première van Dark Skies of The Big Wedding op zondag 19 mei?
Deze wedstrijd is exclusief voor PRIME-klanten. Alle PRIME-klanten kunnen hun kans wagen om 2 filmtickets te winnen voor de avant-première van Dark Skies of The Big Wedding.

Win je? Dan mag je naar een avant-première van Dark Skies of The Big Wedding, in 1 van de 5 Kinepolis-complexen.
   - Brussel
   - Gent
   - Hasselt
   - Antwerpen
   - Kortrijk

Je kiest tijdens je deelname voor welke film je tickets wilt winnen, en naar welk complex je wil.

 

2. Hoe laat moet ik op de avant-première zijn en wat moet ik meebrengen?
- De avant-première van Dark Skies en The Big Wedding vindt plaats op zondag 19 mei
- Wij ontvangen je graag aan de Telenet-onthaalbalie in het Kinepolis-complex naar keuze (10.00 uur)
- De e-mail die we je sturen, geldt als toegangsticket. Print hem dus zeker af en breng hem mee
- Om 11 uur start de film

 

3. Hoe maak ik kans op gratis tickets voor de avant-première van Dark Skies of The Big Wedding?

- Surf tussen 3 mei en 7 mei (23.59 uur) naar www.telenetbioscoop.be

- Meld je aan met je Telenet-klantennummer en je e-mailadres (Tip: je vindt je Telenet-klantennummer in de e-mail die je daarover kreeg of bovenaan op je Telenet-aanrekening)
- Beantwoord de wedstrijdvraag en een schiftingsvraag
- Kies je favoriete film en Kinepolis-complex
- Op 8 mei krijg je van ons een e-mail en ontdek je of jij naar de film van jouw keuze mag gaan 
Denk er zeker aan om je tickets te printen! De mail die we je sturen is jouw duoticket. Neem hem zeker mee naar de avant-première!

 

4. Kan ik extra tickets bestellen voor dezelfde film? 

Nee, we geven per winnaar 2 tickets weg. We willen zo veel mogelijk klanten gelukkig maken. Daarom kun je helaas geen extra filmtickets bestellen.

 

5. Er gaat iets mis als ik mijn Telenet-klantennummer of postcode ingeef. Wat nu?
Iets mis…
- met je Telenet-klantennummer? Bekijk waar je je klantennummer terugvindt
- met je postcode ? Heb je op meerdere adressen een Telenet-abonnement? Probeer dan ook de andere postcode(s)
- bij het versturen? Probeer het opnieuw

 

6. Kan ik meerdere keren meedoen met mijn klantennummer?
Nee, we willen zo veel mogelijk klanten gelukkig maken. Hierdoor kun je per klantennummer dus ook maar 1 keer deelnemen aan de actie.

 

7. Ik ben pas PRIME-klant, maar kan toch niet aanmelden met mijn Telenet-klantennummer of postcode. Wat nu?

Klanten die na 29 april 2013 PRIME-klant werden, kunnen helaas niet deelnemen. Maar niet getreurd, er volgen zeker nog andere leuke Telenet-klantenacties. Hou je mailbox in de gaten.

 

8. Ik heb op 8 mei geen e-mail gekregen en weet niet of ik gewonnen heb. Wat nu?
Neem zeker een kijkje bij je spam. Want alle deelnemers krijgen van ons een e-mail, gewonnen of niet.

 

9. Ik heb een e-mail gekregen, maar kan mijn tickets niet afdrukken. Wat nu?
Ga langs aan de onthaalbalie. Neem zeker je klantennummer mee en vermeld dit samen met je naam.

 

10. Ik heb tickets voor de avant-première van Dark Skies of The Big Wedding, maar ik kan zelf niet meer gaan. Mag ik ze doorgeven?
Ja, je mag jouw tickets doorgeven aan je vrienden of familie. Maar je mag ze niet verkopen.

 

11. Waar kan ik parkeren?

Hasselt en Antwerpen
- Parking is gratis

Gent
- Er zijn 150 plaatsen rondom Kinepolis Gent
- Je kunt ook in de ondergrondse parking Sint-Pieter parkeren
    -We voorzien uitrijtickets. Haal je ticket af aan de onthaalbalie.
    -Let op: dit is een publieke parking, dus de plaatsen zijn niet gereserveerd

Kortrijk
- Je kunt parkeren in de parking rondom het complex
- We voorzien gratis uitrijtickets. Haal je ticket af aan de onthaalbalie

Brussel
- Je kunt je parking T-ticket gratis valideren aan de onthaalbalie

Lees meer over:

/