logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Vlaams filmtalent maakt kans op 20.000 euro


Het Filmfestival Oostende is niet alleen hét premièremoment voor Vlaamse topfilms. Het is ook dé kans om kennis te maken met jong filmtalent. Mooi meegenomen: dit jaar valt er voor hen, mede dankzij Telenet, € 20.000 te winnen!

De studenten aan de Vlaamse filmscholen zijn de Erik Van Looys van morgen. Telenet wil ze, samen met SABAM en ShortsTV, een duwtje in de rug geven op het Filmfestival van Oostende.

 

Prijzenpot van € 20.000

Het Filmfestival Oostende organiseert ook dit jaar een pitchcompetitie. Alle laatstejaarsstudenten van de Vlaamse filmscholen kunnen hun afstudeerfilm daarvoor inschrijven. Dankzij Telenet, ShortsTV en SABAM ligt er voor de 10 finalisten een prijzenpot van € 20.000 klaar.

 

De winnende kortfilm komt op tv

Wil je de winnende film met eigen ogen zien? Hij wordt zodra hij klaar is, uitgezonden op ShortsTV (exclusief beschikbaar op kanaal 79 via Play More) en komt ook in de catalogus van Play More.

 

Waarom doen we dit?

Bij Telenet zijn we helemaal zot van de Vlaamse film. Daarom lijkt het ons niet meer dan logisch dat we aanstormend talent een duwtje in de rug geven. We hebben er speciaal STAP voor opgericht, waarmee we 30 miljoen euro investeren in Vlaamse producties van zowel gevestigde namen als aanstormend talent.

Deelnemen kan tot 24 juli 2016

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /