logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Win 2 tickets voor Vélofollies, de fietsbeurs voor de wielerliefhebber

-

Je vond dit jaar geen spiksplinternieuwe fiets onder de kerstboom? Rep je dan volgend weekend naar Kortrijk Xpo en ga je fiets zelf uitkiezen op Vélofollies, dé fietsbeurs voor de echte wielerliefhebber!

Met veel fietsbelgerinkel trappen volgend weekend 200 exposanten Vélofollies op gang. Op de zevende editie van 's lands grootse fietsbeurs is de hele fietsbranche vertegenwoordigd. 

Ligfiets, racefiets, stadsfiets of elektrische fiets. Of zoek je een wieleroutfit, een specifiek fietsaccessoire of een bestemming voor je volgende fietsvakantie? Op Vélofollies vind je gegarandeerd wat je zoekt, of je nu wielertoerist of semi-prof bent. Als je maar van fietsen houdt...

Bij Telenet doen we 't ook liever op twee wielen dan op vier. Met het TFCT en Lotto Belisol rijden we in 't veld en op de weg in professioneel gezelschap. Maar ook voor sociale projecten springen we graag op de fiets: een beklimming naar de Col du Galibier of mountainbiken met Vélo Afrique.

Een bezoekje aan Vélofollies laten we dus niet aan onze neus voorbijgaan. Geef een antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een gratis duoticket!

Tip: loop eens langs op stand 507 in hal 5. Je kan er kennismaken met Vélo Afrique, een sociaal fietsproject met o.a. steun van Telenet. Zij verkopen Bioracer wielerkousen waarmee je bijdraagt aan beter onderwijs voor kinderen in Senegal.

Openingsuren

vrijdag 17 januari: 14 tot 21u
zaterdag & zondag 18-19 januari: 10 tot 18u

 

Win een gratis duoticket voor Vélofollies 2014

De wedstrijd is inmiddels afgelopen.

Lees meer over:

/