logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Win gratis tickets voor de Superprestige veldrijden 2013

-

"De cross gaat door, de cross gaat alsmaar door..." Welke renner crosst het meest regelmatig en zet de Superprestige op zijn naam? Wij hebben ons lijstje met favorieten klaar. Voor wie supporter jij bij 15 graden onder nul?

Dit crossseizoen zijn we vijf jaar trotse sponsor van het Telenet Fidea Cycling Team én van de Superprestige! Sportieve hoogtepunten, emotie, spanning en beleving... We blijven tot 2017 het veldrijden trouw en maken er graag met jou een super-cyclocross-festijn van!

Dat doen we door 30 gratis duotickets voor de (Belgische) Superprestigewedstrijden uit te delen! Wie zo'n duoticket wint krijgt er nog een frietje en een drankje bovenop. Bezoek dan nog het Telenet racekraam voor een leuk gadget en de cross wordt weer dolle pret!

De Telenet-Fida renners gaan met veel grinta vol voor een podiumplaats in Ruddervoorde (27/10), Zonhoven (03/11), Hamme-Zogge (10/11), Asper-Gavere (17/11) en Diegem (29/12). Een plaatsje op 't hoogste schavotje alsjeblief, de bloemen gaan naar Amy Dombroski!

Elke week is er een andere Superprestigewedstrijd aan de beurt. Kom regelmatig een kijkje nemen want elke week kan je winnen! 

Weet jij het antwoord op onderstaande vraag? Geef een correct antwoord en win je gratis duoticket voor de Superprestige Hamme-Zogge! 

 

De wedstrijd is afgesloten.

Rio collection: