logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Win gratis tickets voor de Superprestige veldrijden 2014

-

Kan je er "Wellens" of "Nietes" bij zijn op het WK in Hoogerheide? Omcirkel op de cyclokalender de Superprestige wedstrijden in Hoogstraten en Middelkerke want daar kan je ook gratis heen! Telenet, helemaal zot van de cross!

TFCT heeft dit seizoen al mooie dingen laten zien tijdens de Superprestige. In Diegem stond Tom Meeusen naast Sven Nys op het schavotje, maar ook in Ruddervoorde en Gieten was Tommeke goed voor twee podiumplaatsen. Tel daar nog de medailles bij van de beloften en van het Young Telenet Fidea Cycling Team en we besluiten dat er goed werd doorgetrapt in de Vlaamse velden de voorbije maanden!

Bij de kampioenschappen worden de knikkers verdeeld, maar zo'n Superprestige in Hoogstraten (09/02) of Middelkerke (15/02) oogt ook wel mooi op 't palmares!

De renners trekken wel best de winterhandschoenen aan want teammanager Hans Van Kasteren roept luid op Koning Winter: "Laat het nu maar eens stoppen met regenen. Voor mij mag het stevig beginnen vriezen. Dan krijgen we een ander soort cross te zien en dat is voor de crossliefhebber leuk én natuurlijk ideaal voor onze kopman Tom Meeusen."

Kom jij met Hans de vriestemperaturen trotseren? We delen bij elke Superprestige 30 gratis duotickets uit aan wie het antwoord weet op de onderstaande wedstrijdvraag. Bij elk duoticket krijg je er nog een frietje en een drankje bovenop! Want zonder frietje, geen echte cross!

Win je duoticket voor de Superprestige Middelkerke op 15 februari

De wedstrijd is inmiddels afgelopen

Rio collection: