logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Win gratis tickets voor fietsbeurs Vélofollies

-

Markeer "Vélofollies" in het vet in je agenda! Vélofollies is uitgegroeid tot de meest gevarieerde en grootste fietsbeurs van de Benelux. Meer dan een bezoekje waard en daarom zorgen wij voor 50 gratis tickets! 

Vanaf vrijdag 16 januari tot en met zondag 18 januari verwelkomt Vélofollies recreatieve fietsers, occassionele fietsers, wielertoeristen en semi-profs in Kortrijk Xpo. 

Zo'n twee weken na het Belgisch Kampioenschap veldrijden en twee weken voor het Wereldkampioenschap is Vélofollies de uitgelezen kans om te investeren in een nieuwe fiets, je stalen ros wat te pimpen of informatie in te winnen over de nieuwste snufjes en gadgets.

Op de "eerste wielerklassieker van 2015" kan je van BMX en mountainbike tot racefiets, en van stadsfiets tot e-bike bekijken en testen. Daarnaast vind je een compleet gamma van accessoires, fietskledij en fietstrips. Bij "fietstrips" verwijzen we graag naar Vélo Afrique, een MTB-tocht door Afrika, te vinden op stand 508 in hal 5.

Natuurlijk is er ook dit jaar weer heel wat boeiende randanimatie zoals praatcafés met wielrenners, ploegvoorstellingen en signeersessies. Je vindt alle informatie en standhouders terug via de website van Vélofollies.

Staan je benen al te trappelen? Doe dan mee aan onze wedstrijd en maak kans op twee gratis toegangskaarten!

Rio collection: 

Lees meer over:

/