logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Win tickets voor de Grote Sinterklaasshow van Studio 100


Hij komt, hij komt, … en dat weten de kinderen maar al te goed. Met Sinterklaas blinken hun oogjes net iets meer, en de gedachte aan al die cadeautjes zal daar wel voor iets tussen zitten.

Samen met Studio 100 organiseren we zoals vorig jaar een extra voorstelling van de Grote Sinterklaasshow. Een fantastisch spektakel waar ook mijn kinderen van dromen, want behalve de Sint, zijn daar al hun favoriete Studio 100 sterren, in het écht!

De show gaat door op zondag 1 december in het Antwerpse Sportpaleis, en we geven niet zomaar enkele tickets weg, nee, het hele Sportpaleis is gereserveerd voor Telenet-klanten.

Hoe kan ik winnen?
Om de tickets in de wacht te slepen, moet je eerst de Sint zoeken. En dat is eigenlijk al plezant op zich. Op telenet.be/zoeksinterklaas staat er een grote zoekprent van Antwerpen vol Zwarte Pieten. Ergens op die prent staat de Sint, en die moet je proberen te vinden in een zo kort mogelijke tijd. Mijn kinderen hebben zich er bij de test kostelijk mee geamuseerd, en ik eigenlijk ook.

Van 12 tot 18 november selecteren we op het einde van de dag  de deelnemers die het minste tijd nodig hadden om de Sint te vinden. Deze winnaars krijgen de dag nadien een mailtje met daarin hun persoonlijke code en link om de e-tickets online op te halen. Je kan zo vaak spelen als je wil, maar slechts één keer winnen. 

Rio collection: 

Lees meer over:

/