logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Win VIP tickets voor Polé Polé op de Gentse feesten

-

Van zaterdag 20 juli tot en met maandag 29 juli ontploft de Gentse binnenstad! Gratis muziek voor iedereen, festivals, kinderanimatie en meer dan honderd binnen- en buitenactiviteiten... Ja dat moeten de Gentse Feesten zijn!

Wat

Gentse Feesten, Polé Polé

Waar

Gent, Korenlei

Wanneer

21/07/2013 17:00u

Meer info

De Gentse Feesten, ja die vinden we leuk! Op zondag 21 juli nodigen we je uit op het Polé Polé vip-platform waar je kan genieten van vibrerende ritmes en het prachtig lichtspel van de Korenlei.

Drink een glaasje, sla een gezellig praatje en maak de dansvloer onveilig onder de zwoele zomerzon! De afterparties in het drijvend festivaldorp Polé Polé zijn legendarisch...

Muziek maestro? Jazeker, 't beste van pop en latin! "Sofa Sunday" en "Bottle of Moonshine" warmen Polé Polé op, "Maguaré" en "La Pegatina" draaien de volumeknop wat verder open en bij "DJ TLP" gaat het dak er af. Vree wijs!

Samen geven we vanop het vip-platform de Nationale feestdag nog nét dat beetje extra punch!

Surf naar onze Telenet Facebookpagina en ontdek hoe jij één van de 400 duotickets kan winnen!

 

Veelgestelde vragen:

1)      Hoe neem ik deel aan deze wedstrijd?

Om deel te nemen volstaat het om jouw gegevens correct in te vullen in het wedstrijdformulier op onze Telenet Facebook pagina, waarvan je fan bent. Om een rechtmatige selectie mogelijk te maken vragen we je ook om de schiftingsvraag in te vullen.

 

2)    Hoe weet ik wanneer ik gewonnen heb?

Als je hebt gewonnen, zal je een mail van ons ontvangen op woensdag 17 juli op het email adres dat je in het wedstrijdformulier hebt ingevuld.

 

3)    Van wanneer ben ik welkom op het VIP Platform?

De deuren gaan open vanaf 17u op 21 juli. Vergeet zeker niet jouw winnaars email uit te printen met jouw unieke code erop.

 

4)    Waar heb ik recht op met dit ticket (code)?

Dit ticket geeft jou en je partner/vriend(in) toegang tot het VIP Platform op de Korenlei op 21 juli vanaf 17u. Hierbij krijg je een drank naar keuze en kan je, met de cocktail in de hand, genieten van de optredens vanop het hoger gelegen VIP Platform.

 

5)    Waar kan ik meer informatie vinden over het festival?

Je kan alle informatie over die dag terugvinden op www.polepole.be/gent. Zowel de locatie als het programma van die dag kan je hier raadplegen.

 

6)    Zijn deze tickets overdraagbaar?

Je kan en mag de tickets gerust doorgeven aan een vriend of familielid, mocht je niet aanwezig kunnen zijn. Let wel, enkel de eerste persoon die zich aanmeldt met de unieke code, krijgt toegang voor max. 2 personen. Deze tickets mogen NIET worden doorverkocht of omruilbaar.

Lees meer over:

/ /