logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

3 Onmisbare apps om je reis voor te bereiden … App jij ‘m al?

-

Eén van de leukste dingen van je vakantie is het voorbereiden! Deze 3 reisapps helpen je daarbij. Van inpakken tot wegwezen: met deze apps is je smartphone je beste reisgezel. 

Ik ga op reis en ik neem mee…

Pak jij binnenkort je koffers? Dan vertelt PackPoint je wat je er precies in moet steken. Deze app stelt voor jou een handige inpaklijst op, op basis van de duur van je reis, je reisbestemming en je geplande activiteiten. Op het lijstje staat niet enkel kleding, maar ook de nodige paperassen (zoals visum, inentingscertificaten, …).

Download PackPoint gratis:

   

 

Je online en offline reisgids

Reisapps bestaan natuurlijk al in grote aantallen, maar Google Trips is ongetwijfeld een van de meest volledige. Deze app bundelt automatisch al je reservaties en geeft je bestemmingsinfo en gepersonaliseerde tips voor activiteiten, bezienswaardigheden en restaurants. Een dagplanning opstellen doe je in een handomdraai zelf, maar je kan ook kiezen voor de voorgestelde dagplannen die Google voor meer dan honderd steden heeft gemaakt. Geen internetverbinding op vakantie? Geen probleem! Met Google Trips heb je ook offline toegang tot je documenten.

Download Google Trips gratis:

  

 

Leer een vreemde taal

De kans dat de lokale bevolking van je reisbestemming Vlaams spreekt, is eerder klein. Dus ga je op vakantie naar bijvoorbeeld Italië, Mexico, Portugal, Denemarken of Turkije? Begin dan minimaal een maand voor vertrek de taal van je vakantieland te oefenen. Dat kan helemaal gratis en in slechts 5 minuten per dag. Qué?/What?/Quoi? Inderdaad! Via de app Duolingo kan je een van de 23 talen aanleren. Je oefent op je eigen tempo en op een speelse manier.

Download Duolingo gratis:

   

 

 

Lees meer over:

/