logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

4 manieren om films en series te vinden in de Yelo Play-app

-

Toen ik de nieuwe Yelo Play-app mocht aankondigen had ik het er al kort over: het zoeken naar films en series is veel slimmer geworden. Hoeveel slimmer? Dat laat ik je hier graag even zien.

Play en Play More bulken van de films, series en documentaires en hebben bovendien Terugkijk TV. Een massa ‘content’ dus waarin iedereen wel spek naar zijn bek vindt. Maar net omdat we zoveel te bieden hebben, vinden we het belangrijk dat jij zo snel en makkelijk mogelijk de voor jou interessante films en series vindt.

Wie zoekt die vindt dankzij de nieuwe Yelo Play-app, en wel op vier manieren:

1. Zoeken op naam

Door op het vergrootglas te tikken, open je het zoekvenster. Je kan vrij zoeken op de naam van een acteur, film of serie.

2. Zoeken op genre

Ga naar ontdekken, kies voor films, series, kids of sport. Je kan gerichter zoeken door links bovenaan je scherm op filter te tikken en een bestaande zoekterm te kiezen. Je kan kiezen uit actieanimatieavontuurdocu, ...

3. Zender per zender

Ben je live tv aan het kijken en heb je zin in iets anders? Eindeloos zappen is niet nodig, want in het zenderoverzicht zie je in een oogopslag wat er op dit moment op tv is. Heb je meer zin om een programma te kijken met Terugkijk TV? Ga naar TV-gids en scroll door de programma's van de laatste zeven dagen in het zenderoverzicht. Beschikbare programma's herken je door volgend icoon: . Iets leuk gevonden? Bekijk het op je tablet of smartphone of swipe het van de app naar je tv om het op je grote scherm te bekijken.

4. Laat je tippen

Weet je even niet wat kijken? Dan stelt onze redactie een selectie voor. Tik op ‘Ontdekken’ om de suggesties te bekijken. Je vindt er ook interessante artikels over films en series uit ons ruime aanbod. Daarnaast vind je ook dagelijks tips op de Facebookpagina’s van Play Sports Telenet en Telenet entertaint 

What’s next?

Je kan de Yelo Play app al downloaden voor iOSAndroid en Windows 8.1 (Tablet & PC)

Lees meer over:

/ / /