logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

5 apps voor elke dag

-

Blijft het droog vandaag? Wat eten we? Wat moet er op het boodschappenlijstje? Op al die vragen geven mijn apps mij elke dag een antwoord. Hier een overzichtje van mijn favoriete vijf!

  • Sleep Cycle
  • Buienradar
  • JustCloud / SkyDrive
  • Njam!
  • MyShopi

Opstáán!
Ik begin mijn dag altijd volledig uitgerust met  Sleep Cycle, een app die mij wekt op het juiste moment in mijn slaapcyclus. Dat is tijdens de lichte slaap.  Ik moet alleen maar instellen tussen welke twee tijdstippen ik wil ontwaken. Zalig!

Beschikbaar in de App Store

Met de fiets of met de auto?

Met de Buienradar app hoef ik nooit te twijfelen. Die vertelt mij namelijk wanneer het regent, en hoe lang. Zo kom ik altijd droog aan op het werk.

Beschikbaar voor iPhone en Android

Waar een wil is, is werk!

Net zoals iedereen werk ik soms van thuis. Als één van de kinderen ziek is bijvoorbeeld. Gelukkig heb ik met de mobile apps van JustCloud en SkyDrive toegang tot al mijn documenten, overal waar ik internet heb.  

Download Skydrive (Windows Phone, Android, iPhone of iPad)
Download JustCloud (iPhone, iPad en Android)

Wat eten we?

Ik laat mij elke avond inspireren door de app van Njam! Die bundelt heel wat lekkers van bekende chefs zoals Peter Goossens en Roger van Damme. Meer dan honderd filmpjes, uitgeschreven recepten en basistechnieken. Een volledig kookboek in zakformaat!

Beschikbaar in iTunes en voor Android

Hebben we nog melk in huis?

Met MyShopi kom ik nooit van de winkel om bij mijn voordeur te beseffen dat ik melk vergeten ben. Deze app van Belgische bodem bevat een overzicht van duizenden producten uit mijn favoriete supermarkt. Een must voor elke drukbezette M/V!

MyShopi is beschikbaar voor iPhone, Android en Windows

Welke apps gebruik jij het meest? 
Rio collection: 

Lees meer over:

/