logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

5 redenen waarom de vernieuwde Yelo Play-app een pak straffer is

-

De Yelo TV-app is helemaal vernieuwd .. Na wat testen en spelen ben ik razend enthousiast over de nieuwe dingen die je ermee kan doen. Ik zet even op een rijtje wat mogelijk is met de app, die toepasselijk de naam Yelo Play kreeg.

Met de Yelo TV- app kon je al live tv-kijken, opnames beheren of films en series kijken. Daar doen we nu nog een schepje bovenop met deze nieuwigheden:

  1. De lay-out is helemaal vernieuwd. Hij oogt niet alleen frisser, hij is ook gebruiksvriendelijker en overzichtelijker.
  2. Met de slimmere zoekfunctie vind je alles nu nog sneller.  Da’s handig, want als ik zin heb in een film met Scarlett Johansson, hoef ik enkel haar naam in te tikken.
  3.  Weet je even niet wat te bekijken? Geen probleem. We hebben alles in handige mapjes per genre gestoken, en er is zelfs een redactie die je suggesties geeft.
  4. Mijn favoriete nieuwigheid: met de nieuwe ‘swipe’-functie maak je van je smartphone of tablet een afstandsbediening:stuur iets dat je wil zien met één swipe naar je tv.
  5. De zenderlijst is overzichtelijker, en van je favoriete zenders kan je een lijst maken in de tv-gids.
Rio collection: 

De Yelo Play app voor Android.

  • Download hier de app voor Android.

De Yelo Play app voor iOS

  • Download hier de app voor iOS.

Lees meer over:

/ /