logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

5 tips voor een geslaagde kijkmarathon

-

Nodig wat vrienden uit voor een marathon, zorg voor de juiste hapjes en tapjes, en tv-kijken wordt bovennatuurlijk fun. Hier 5 tips voor de ultieme kijkmarathon!

1. Alles begint met een goede voorbereiding.

Neem dus alle afleveringen van je favoriete serie op.Open de app, ga in de TV-gids naar de serie die je wil opnemen, tik erop en daarna op ‘opnemen’.  Je kan daarna bij Afleveringen kiezen of je deze, alle of alleen de laatste aflevering wil opnemen. Hier kies je dus voor “Alle afleveringen”. Tik op opnemen.

 

2. Groot scherm

In principe zou je een kijkmarathon kunnen houden op je tv, tablet of zelfs smartphone. Maar de praktijk leert dat tien paar ogen méér scherm nodig hebben. Hoe groter, hoe beter dus. Geen grote flatscreen in huis? Gelukkig kom je met een laken of witte muur en een projector al een heel eind.

 

3. Zelfgemaakte popcorn

Niets is leuker dan de sfeer van cinema bij je thuis. En daar hoort de heerlijke geur van popcorn bij. Je kan kiezen voor zoet of zout. En je kan er zelfs een gouden tintje aan geven…

 

4. Slobberoutfit

Bij een kijkmarathon zit of lig je enkele uren in dezelfde, misschien niet zo comfortabele houding. Doe dus best losse, gemakkelijke kledij aan. Ja, voor een keertje zijn die afhangende joggingbroek en slobbertrui echt wel toegelaten.

 

5. Fingerfood

Voor een kijkmarathon is ‘fingerfood’ het handigst. Pizza, pita en andere bestelmaaltijden zijn dan een voor de hand liggende keuze. Zoek je een alternatief waar je weegschaal en cholesterol niet instant van in katzwijm vallen? Kies dan voor kleine wraps met gerookte zalm en kruidenkaas, koude pastasalades, soep,…

 

Zelf ook een tip? Als het een leuke is, zetten we hem erbij.

 
Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / / /