logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

“78 én online actief, straf hé!”

-

Vrienden zijn vaak onder de indruk dat ik op mijn leeftijd nog online actief ben. Stiekem ben ik fier op wat ik ondertussen allemaal kan. Alleen voor het technische stukje had ik een Funcheck nodig.

Ik ga regelmatig online om de tennisuitslagen te checken en het nieuws te lezen. Maar meestal mail ik met m’n twee dochters, die naar het buitenland verhuisd zijn.

Als het lukt uiteraard, want de laatste tijd heb ik vaak problemen gehad met mijn e-mailverbinding en de bijhorende ingewikkelde instellingen. En zonder m’n e-mail voel ik me wat verloren. 

Daarom, toen ik hoorde dat Telenet hulp aan huis aanbiedt, heb ik meteen een FunChecker langs laten komen. Tja, ik ga écht niet zelf beginnen prutsen. Hoewel... het kwaad was blijkbaar al geschied: ik had al enkele instellingen verwijderd, oeps. De technieker moest lachen, maar stelde alles met plezier opnieuw in, maakte een nieuw wachtwoord aan én zorgde ook voor een tweede e-mailadres voor m’n vrouw. Ook gaf hij me enkele tips over m’n nieuwe laptop, ’n super service.

Goed dat alles terug werkt want we hebben toch bijna dagelijks contact met onze dochters, via chat of… via de telefoon natuurlijk. Want bellen met een vaste lijn naar het buitenland is eigenlijk spotgoedkoop. En toch, geef mij maar e-mail: zo krijg ik leuke beeldjes van ginder, en voel ik me altijd 'n beetje in het buitenland!

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /