logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Apps om te overleven tot je volgende vakantie

-

De krokusvakantie zit erop. Tijd om… te beginnen aftellen tot de volgende vakantie! Da’s de beste manier om het back to work-dipje te bestrijden. Gelukkig hebben we enkele apps verzameld die jou daar prima met helpen.

Timehop

Waarom altijd teleurgesteld vooruitkijken? De voorbije weken, maanden en jaren zaten waarschijnlijk vol geweldige momenten. En Timehop helpt je om die niet te vergeten. Meer zelfs: de app zorgt dat nog eens kan wegdromen bij een mooie herinnering. Hiervoor verzamelt Timehop beelden uit jouw foto-app, Facebook, Instagram, Twitter…

 

The Traveler

Deze app lijkt wat op Timehop, maar bundelt al je herinneringen per vakantie. Bovendien gaat ze verder dan enkel foto’s. Ze toont je waar je met wie was, wanneer, hoe… Ideaal om even terug te speuren in je reisverleden en terug te gaan naar dat ene moment bij de Eifeltoren, bij het Vaticaan of in Las Vegas! Voorlopig enkel voor Android beschikbaar.

 

Endless Vacation

Altijd vakantie met de Endless Vacation-app. Je krijgt gratis het gelijknamige magazine om rustig te lezen op je smartphone of tablet om inspiratie om te doen voor een volgende trip. Kan je toch niet wachten? De app biedt videotours, 360° panorama’s en massa’s foto’s aan. Zo voel je je even écht op vakantie.

 

Countdown+

Hoe lang nog tot je volgende vakantie? Hoe ver weg dat nog klinkt, het helpt om het aftellen te visualiseren. Zeker als je jouw niet-vakantietijd ziet wegtikken per seconde. De app Countdown+ is hiervoor ideaal. Ga je in groep op reis? Betrek dan ook je reisgenoten in je countdown.

 

Tripit

Oké, je bent je volgende reis al beginnen plannen. Goedkoop vluchtje hier, gezellig hotelletje daar. Leuk! En om te zorgen dat al die verspreide boekingen niet verloren gaan, kan je Tripit gebruiken. De app transformeert automatisch al je bevestigingsmails in één handig reisschema. Helemaal gratis!

 

Lees meer over:

/