logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Breng het WK voetbal in huis

-

Thuis met vrienden een WK-match volgen kan net zo leuk zijn als  in een kolkend stadion in Brazilië. Met onze tips haal je een pak WK-sfeer in je woonkamer.

Om echt helemaal op te gaan in de voetbalsfeer moet je het gras tussen je tenen kunnen voelen. Vervang je tapijt door een kleine kunstgrasmat die je kunt vinden in vele doe-het-zelfzaken. De witte lijnen moet je er wel zelf op schilderen.

Een papieren lampenkap vind je zowat in elke meubel- en decoratiewinkel. Knip vijfhoeken uit zwart papier, plak ze erop en tover ze om in een voetbal.

Shake, shake, shake! Je favoriete ploeg aanmoedigen doe je met de Caxirola, het officiële instrument van dit WK. Je kunt ze vergelijken met sambaballen, en ze zijn heel simpel te maken. Nog makkelijker: gewoon even de Caxirola-app downloaden en helemaal uit de bol gaan bij elk doelpunt.

Honger gekregen van het supporteren? Met deze cupcakes krijg je die wel gestild.  Beleg je cupcakes met een botercrème in een smaak naar keuze en werk af met tricolore snoepbolletjes. Of met witte en zwarte frosting voor minivoetballetjes.

We eindigen met het betere heup-, torso- en voetenwerk. Want als je favoriete club scoort, eist de adrenaline in je lijf dat je ’t alle kanten op beweegt. Haal inspiratie uit de overwinningsmoves van groten als Dempsey, Ronaldo en de Zuid-Afrikaanse nationale ploeg!

 

Heb je zelf ook een fantastisch DIY-idee? Post het dan hier. Elke maand belonen we de meest crafty inzending met een mooie prijs. 

Rio collection: 

Lees meer over:

/