logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Check… AroundMe! App jij ‘m al?

-

Waar is op vakantie de meest dichtstbijzijnde <vul zelf maar in>? Het antwoord op die vraag is voortaan maar 1 swipe verwijderd. Want met de AroundMe-app krijg je een overzicht van alles wat zich rond jou bevindt. Da’s handig!

Wat heb je nodig? Bij AroundMe kan je kiezen uit onder andere banken, cafés, tankstations, ziekenhuizen, hotels, bioscopen, restaurants, supermarkten, taxi’s… Je krijgt een overzicht op basis van afstand. Gekozen? Dan schotelt de app jou de snelste route voor.

AroundMe is heel handig voor wanneer je op vakantie bent. In plaats van in reisgidsen of gewoon via Google te zoeken naar een leuk terrasje of naar een bankautomaat, heb je nu een gratis antwoord-op-alles op zak. Ook kan je zoeken op speciale ‘deals’ in je buurt, zaken die je anders sowieso zou missen.

 

Ook voor wie niet op vakantie gaat hebben we een tip: de app van TripAdvisor. Want jouw vertrouwde buurt of favoriete daguitstap-in-eigen-land hebben sowieso nog leuke geheimen. Een nieuw restaurantje? Een verdoken café? Een pop-up winkel? Laat je leiden door slimme tips en recensies van andere levensgenieters.

 

Toch nog last van de vakantieblues? Check dan deze apps om te overleven tot je volgende vakantie

Lees meer over:

/