logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Connected in Plopsaland!

-

Ik wist het niet voordat ik naar de Panne trok, maar in en rond Plopsaland blijken er maar liefst 10 Telenet Wi-Free-punten te zijn, én er is een gratis Plopsaland-app. Papa en mama hebben het park al goedgekeurd. Nu de kids nog...

Mijn oudste dochter Manon (7) is hier al bijna even vaak geweest dan de jaren die ze telt, maar voor Aube, de jongste van 2 jaar, is het de eerste keer. Zij wil zeker de Bumba-show en de kinderboerderij zien. Voor Manon zijn de nieuwe Wickie de Viking- en de Majaland-attracties een must.

Even checken of de Wi-Free en de app werken. Een schot in de roos! De Wickie de Vikingboot heb ik via de app meteen gevonden en gecheckt of Manon er in mag. Ze is door het dolle heen dat ze groot genoeg is, knijpt tijdens de rit wel stiekem haar oogjes dicht maar ze vindt het geweldig. Ik ben duizelig en blij dat ik bij het volgende Wi-Free teken in de app op zoek kan naar de kinderboerderij. Oef, even uitblazen voor we naar de Bumba-show trekken.

Honger! "Papa mag ik het restaurant zoeken op je telefoon?" Het ‘mes en vorkje’-symbool vinden is kinderspel voor Manon. Ik check online snel even of het weer goed gaat blijven. En we hebben geluk. Ook na het eten ontdekken we in het zonnetje de ene na de andere attractie.

Na alle must-do’s en tussendoortjes is het al snel zeven uur. Aan het laatste Wi-Free punt posten we wat foto’s van een fantastische vakantiedag op Facebook en bellen we naar opa dat we om half negen thuis zullen zijn.

Aube is overtuigd. Zij komt terug en wij gaan met plezier nog een keer met haar mee!

Tip: plan je ook een uitje naar Plopsaland, dan kan je de app voor je vertrekt downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /