logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Cookpad, Instagram voor recepten. App jij hem al?

-

Wat tonen foto’s op sociale media? Katten, baby’s en eten. “Aha!”, dachten ze bij Cookpad en hun app was geboren. Wij zijn fan: je vindt snel inspiratie en kan tips en creaties makkelijk delen. En Cookpad heeft nóg handige features.

Er zijn twee momenten waarop je de Cookpad-app opent: je hebt honger of je bent net klaar in de keuken. Op het startscherm maak je een keuze en je avontuur begint. Je enige zekerheid? Koken is voortaan niet eenzaam meer.

Ik zoek een recept

Kies eerst wel type gerecht je wil maken. Een hapje, soep, voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht… Of heb je al een hoofdingrediënt gekozen? Daarna krijg je suggesties van andere gebruikers mét echte foto’s. Geen artistieke beelden van professionele fotografen zoals in kookboeken. Nee, the real deal.

Ik deel een recept

Klaar met koken? Deel je recept en een foto met de andere gebruikers. Je kan het ook aanraden aan iemand, telkens met een persoonlijke boodschap erbij. Fans van je recept kunnen liken en vragen stellen.

Liever niet delen met iedereen?

Maak een gesloten groep waarbinnen je bereidingen, tips en recepten uitwisselt. Ook is er een handige chatfunctie voor vragen. Een andere optie is om je recepten gewoon voor jezelf handig en overzichtelijk te bewaren in Cookpad.

Kookdagboek

De app bewaart jouw gerechtjes in een handig overzicht. Wat heb ik vorig jaar op deze dag gemaakt? Het antwoord is maar één klik verwijderd.

Cookpad is voorlopig enkel beschikbaar in het Engels. Download de app gratis voor iPhone en Android via:

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/