logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Daar is de zon! Daar is Gaston!

-

De zon is er! En dan kruipt onze Gaston op zijn elektrische fiets. Daarmee toert hij door heel Vlaanderen, van laadeiland naar laadeiland.

  • Gaston met zijn elektrische fiets
  • Telenet Hotspot locator

Gaston, dat is mijn schoonvader. Niet stokoud, maar met zijn 50+ toch ook niet meer piepjong. Gaston is er altijd graag bij. Zeker als we met de familie gaan fietsen. Maar omdat hij dus geen twintig meer is, heeft hij zichzelf een elektrische fiets cadeau gedaan. Trappen moet hij zelf doen, alleen niet meer zo hard.

Onderweg moet zijn elektrische fiets af en toe wel opgeladen worden aan een laadeiland. We moeten qua route dus wel rekening houden met waar die laadpunten staan. Maar dat is geen probleem, in tegendeel dat geeft super originele fietsroutes als resultaat en dan hebben wij efkes rust, want de Gaston peert wel goed door op zijn fietske… Elk laadpunt is trouwens ook een Telenet hotspot, dus 't dichtst bijgelegen cafeeke vinden, onze mail checken of naar ’t nieuws kijken, 't gaat in één moeite mee door.

In de familie ben ik degene die de routes altijd uit moet stippelen. ‘Ge moest maar niet bij Telenet werken’, zegt hij dan. Waarom? Gewoon, omdat alle laadeilanden terug te vinden zijn in de Telenet Hotspot Locator, en hij denkt dat ik 't beste met die app overweg kan. 

Plus, Gaston weet dat ik –ook via die app- altijd de beste cafékes uitzoek. En ik de adreskes in onze favorieten opsla als zijn pintje gesmaakt heeft.

Fiets je elektrisch? Dan zou ik de app te downloaden (beschikbaar voor Android en Apple) of in de familie een fietsfeestmeester zoeken zoals bij ons, dan wordt alles voor jou geregeld. :-)

Rio collection: 

Lees meer over:

/