logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

"Dáárom kies ik King voor m’n dochter!"

-

Wij zijn voor onze dochter van 15 van een gsm herlaadkaart naar een King-abonnement overgestapt. Da’s niet alleen makkelijker, maar bovendien kost het minder. Plus, we weten altijd hoeveel ze uitgeeft.

Tot voor kort had Jana een herlaadkaart voor haar gsm. Daar moesten we elke maand tijdig 15 euro op zetten om van extra sms’jes te kunnen genieten. Zo’n kaart leek ons makkelijk, want zo hadden we altijd controle over haar verbruik. Helaas kwam ze met dit bedrag soms maar enkele weken toe ondanks de extra sms’en. Ze moest dus echt opletten hoeveel sms’en ze verstuurde. Soms moesten we extra belkrediet opladen zodat ze toch nog met haar vriendinnen kon sms’en. Bellen doet Jana ook, maar natuurlijk veel minder.

De prijs was eigenlijk veel te hoog voor hetgeen we ervoor in de plaats kregen. Daarom zijn we overgestapt naar een King-abonnement van 15 euro per maand. Daarmee komt ze ruimschoots toe. Ik moedig haar zelfs, met een knipoog, aan om haar 10.000 sms’en op te krijgen :).

De eerste maanden controleerden we samen met Jana haar inbegrepen belminuten, sms’en en haar mobiel internet verbruik. Dat gaat makkelijk via Mijn Telenet of via de TelenetMobile App. Maar eerlijk gezegd, 10.000 sms’en, die krijgt zelfs Jana niet op. En die zou haar beste vriendin nog sms'en wanneer die naast haar stond... :)

In de App Store of Google Play Store kan je de TelenetMobile App downloaden.

Meer info over een King of Kong abo.

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /