logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Daddy is watching you. I like!

-

“Dat is er over”, reageerde mijn man toen ik hem vertelde dat we een baby monitor mochten testen. Ik had namelijk een webcam mee die je via WiFi op je tablet en smartphone kon installeren. Maar IS het er ook echt over? Wij deden de test!

We gingen voor een mengeling van de ‘verstoppertje spelen’ tv-spot die we vorig jaar hebben gemaakt en een slechte Sci-Fi film. Tablet op de schoot, smartphone in de hand, ready… go! De webcam zoemde van links naar rechts en van boven naar onder: yes, het werkt!

Tijd voor de echte test. Na het laatste flesje, boertje en knuffel stoppen we Bram (ons zoontje van 5 maanden) in bed. Daarna kruip ik in de zetel met een glas wijn en installeer de tablet op mijn schoot met de babymonitor app open. WOW! Blair Witch Project–gewijs zie ik op het scherm van mijn iPad Bram vechten tegen zijn slaap: geeuw, spartel, geeuw, rol en… slaap.

I Like! Nu zie ik tenminste wat Bram uitspookt. Dit is handiger dan een standaard babyfoon waarbij je bij elk geluid moet kiezen of je de trap op moet om te gaan kijken of niet. Ideaal voor lichtjes oververmoeide jonge ouders zoals mijn man en ik. Snel nog een snapshot maken voor oma en opa, doorsturen en dan kruip ik zelf onder de wol.  

Het zinnetje “’t is uwen toer om te gaan kijken”, is maar weinig gevallen deze dagen. We stonden er in het begin nogal sceptisch tegenover, maar ik moet toegeven dat het wel een leuk extraatje is.

Rio collection: 

Lees meer over:

/