logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Da’s pas een #applossing

-

Probleem? Er bestaat vast een app voor! En dat zoeken we met veel plezier voor je uit. Deze apps zijn alvast een download waard. Ken ij er nog? Post het op onze Facebook-pagina of via Twitter met #applossing.

Herinneringen app: vergeet niets meer

Het is vollenbak september en dus weer vollenbak familie. Terug naar school en naschoolse activiteiten. Om je drukke bezigheden in de hand te houden, hier alvast enkele duwtjes in de rug! Was ‘t nu eerst de zwemles en dan de muziekschool? Of omgekeerd? Met de Herinneringen app vergeet je geen enkele afspraak. Je zet het in de lijst, samen met het uur of de locatie waarop je een melding wil krijgen. En hup, eerst zwemles!

Herinneringen staat standaard geïnstalleerd op je iPhone.
Voor Android gebruik je dan weer 
Google Keep.

Choremonster: elk klusje wordt een plezier

Willen de kinderen hun tanden niet poetsen? Of hebben ze weer geen zin in opruimen? Met Choremonster belonen jullie elkaar voor elk opgeknapt klusje.

Download voor iPhone / Download voor Google Play / Download voor Windows

       

Waze: omzeil de files

Waze is ’s werelds grootste navigatie-app die volledig wordt opgebouwd door de gebruikers. Samen met andere chauffeurs in je regio deel je real-time verkeersinfo. Zo omzeil je de files, rijd je elke dag via de beste route en volg je ook de reisweg van de hele familie.

Download voor iPhone / Download voor Google Play / Download voor Windows

      

Rio collection: 

Lees meer over:

/