logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De digitale klantenkaart. App jij hem al?

-

Doe even de test: hoeveel klantenkaarten bevat jouw portefeuille? En leg ze daarna eens op elkaar. Da’s een stevig pakje dat je overal mee naartoe sleept. De oplossing: vervang al die kaarten door één simpele app!

Een app voor klantenkaarten slaagt digitaal je bardcode op. Sta je aan de kassa? Open de app, selecteer de kaart die je nodig hebt en toon de code. Even scannen en jij bent klaar! Bovendien toont de app wanneer er een kortingsbon bestaat. Zo makkelijk? Zo makkelijk.

Wie van de drie?

Er zijn in België drie bekende apps om je klantenkaarten digitaal op te slaan: Stocard, FidMe en myShopi. Het verschil? Da’s persoonlijk. Je kan ze dus allemaal eens testen of gewoon kiezen voor degene die je het mooist lijkt. Enige verschil: de myShopi-app is uitgebreider en biedt ook de optie om boodschappenlijstjes te maken.

Goed om weten

Sommige winkels gebruiken nog steeds verouderde scantechnologieën. Zij kunnen helaas geen smartphoneschermen lezen. Vraag in dat geval aan de kassa om het nummer van je klantenkaart over te typen.

 

Download Stocard gratis voor iPhone en Android

 

Download FidMe gratis voor iPhone en Android

 

Download MyShopigratis voor iPhone en Android

  

Lees meer over:

/