logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De lekkerste vakantieapps… App jij hem al?

-

Lekker eten en vakantie, dat hoort samen als frietjes en mayonaise. Maar bij welke adressen moet je zijn voor de smakelijkste gerechten en de culinaire hoogstandjes? Deze apps zijn onmisbaar voor een overheerlijke vakantie! 

Visuele stadsgids met gerechten

Stel: je bent op citytrip in New York en je hebt ontzettend veel zin in sushi. Of: je slentert door Barcelona en vraagt je af waar je de lekkerste ijsjes van de stad kan vinden. Foodspotting is een originele app die je helpt de tourist traps met saaie gerechten en te hoge prijzen te vermijden. Deze app richt zich op gerechten in plaats van op restaurants. Je scrolt door deze visuelestadgids waar andere gebruikers foto’s van gerechten posten en beoordelen. Zo zie je meteen hoe alle ijsjes in de buurt eruitzien. Zit je al aan tafel in een restaurant maar raak je er op basis van de menukaart niet uit welk gerecht te bestellen? Dan ontdek je via de app hoe de gerechten eruitzien en hoe ze worden beoordeeld. Smakelijk!

Download Foodspotting gratis:

 

 

Van restaurant tot waterpark  

Nog zo’n fijne app die jou tot bij het lokale lekkers loodst is Foursquare. Via deze app deel je ervaringen met een locatie met andere gebruikers. Niet enkel restaurants worden op Foursquare besproken; ook bedrijven, stations, evenementen, (water)parken, … komen aan bod. De app vertelt je bovendien de openingstijden, de gemiddelde beoordeling, foto’s en de route erheen. Door ‘in te checken’ op een bepaalde plek, verdien je punten en laat je tegelijk ook je vrienden weten waar je bent. Toffe bonus: de lijstjes met favorieten van locals, zoals de leukste lunchplekken, knusse koffiehuizen of lekkerste snelle hap.

Download Foursquare gratis:

 

 

Eten, shoppen en relaxen als een local

Voor wie tijdens z’n vakantie geen kostbare tijd wil verspillen met zoeken naar een restaurant, is ook Yelp een handig hulpmiddel. Deze app vertelt je waar je moet zijn om te eten, drinken of shoppen. Je kan bovendien filteren op prijs, afstand, beste beoordeling, gratis wifi, kindvriendelijk, terras, … Dus zoek je een pizzeria in Milaan, met een terras, gratis wifi en een kinderstoel, binnen een straal van 500 meter? No problemo: Yelp vertelt je waar je moet zijn!

Download Yelp gratis:

 

 

Lees meer over:

/