logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De Moments-app: samen herinneringen maken

-

Iedereen neemt voortdurend foto’s, ook van jou. Maar het merendeel krijg je nooit te zien. Tenzij je Moments gebruikt, een app van Facebook. Die sorteert automatisch al je foto’s en stelt voor om ze te delen met wie erop staat.

Moments scant alle foto’s op je smartphone of tablet en rangschikt ze op basis van waar en wanneer ze werden genomen. Jij krijgt dan de mogelijkheid aan te duiden wie er allemaal opstaat. De app gebruikt hiervoor het overzicht van je Facebookvrienden.

 

Bewaar samen jullie moment

Was je gisteren op een barbecue met vrienden? Dan stelt Moments voor om je genomen foto’s te delen met de mensen die erop staan. Zo krijgt Kevin achteraf zeker die leuke foto met z’n gescheurde broek te zien en Belle haar foto met de perfect gebakken steak. Bovendien kan iedereen bijdragen aan het gedeelde album vol herinneringen en hoef je jouw foto’s niet afzonderlijk te mailen of op Facebook te gooien.

 

Niet gekoppeld aan Facebook

Het is een app van Facebook, maar een stand-alone app. Alle foto’s blijven dus op je smartphone of tablet staan. Het is niet het doel van de app om jouw foto’s op te slaan op servers, maar wel om ze te delen. Deelt iemand een Moment met jou en je hebt de app niet? Dan ontvang je een melding via Facebook Messenger.

Meer weten over Moments? Bekijk de leuke video op hun website.

Download Moment gratis voor

   

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/