logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De slimme thermometer

-

Heb je deze week zowat de halve werkvloer een gelukkig nieuwjaar gekust? Dan liep je met elke smak het risico op een griepje of snotvalling. Iets opgelopen ‘onder de maretak’, dan zou een slimme thermometer nu goed van pas komen.

De Kinsa thermometer is een digitale thermometer die je via de geluidspoort aan je iPhone koppelt. Hij meet je temperatuur, waarna je via de bijhorende app kan ingeven welke symptomen je hebt: keelpijn, hoesten, spierpijn, enz. Je kan je resultaten doorsturen naar je dokter of via de app meteen in contact komen met de dokter van wacht. In de toekomst zal deze thermometer je ook kunnen vertellen of je al dan niet besmettelijk bent, en wanneer je terug beter wordt.

Bovendien kan je met je collega’s een community opstarten waardoor je zicht krijgt op welke ziektes tussen de ‘eilanden’ circuleren. Ben je nog gezond, dan kan je eventueel enkele dagen van thuis werken en zo vermijden dat je ook ziek wordt.

In Europa moeten we nog even wachten maar Amerikanen kunnen hun slimme thermometer nu al reserveren op kinsahealth.com. Maar laat dat je niet tegenhouden om al eens een kijkje te nemen op de site. De vele prijzen die deze uitvinding nu al in de wacht sleepte zijn een goede indicator van hoe ‘hot’ deze thermometer is.

Rio collection: 

Lees meer over:

/