logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De verbeterde Android-app van Yelo TV

-

Na een enthousiaste start, kwamen de vele reacties over Yelo TV op jullie Android-toestellen tot bij ons. Eerlijk is eerlijk, er haperde inderdaad wel iets. We hebben al jullie opmerkingen en bezorgdheden in kaart gebracht.

Bedankt voor die waardevolle feedback. Het ontwikkelen van apps gaat stap per stap. Dat is zo in de app-wereld. We integreren jullie feedback en verbeteren de werking van de app met regelmatige updates. Vanaf 4 april hebben we een update klaar voor onze Android-app die vaak voorkomende problemen zal aanpakken.

Van bij het begin hebben we ervoor gekozen om Yelo TV op zoveel mogelijk Android-toestellen en softwareversies aan te bieden. Daarbovenop willen we ook nog rekening houden met een aantal voorwaarden.

Het allerbelangrijkste voor ons is dat we Yelo TV 100% beveiligd kunnen aanbieden, zodat niemand anders naar je opnames kan kijken. Dat was een must, maar het zorgde er ook voor dat de app best wel wat capaciteit van je toestel nodig had waardoor het beeld tijdens het tv-kijken wel eens bleef haperen of uitviel.

We blijven verbeterde versies van de Yelo TV-app en van yelotv.be maken, voor alle besturingssystemen.   

Ik hou je op de hoogte. Tot snel!

Lees hoe je de Yelo TV-app kunt downloaden of upgraden.

Ga meteen naar de Google Play store voor de Yelo TV Android-app.

 
Rio collection: 

Lees meer over:

/