logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Drukke zondag op Sporting Telenet!

-

Zondag 25 mei staat uiteraard in het teken van de 'moeder aller verkiezingen'. Als je even genoeg hebt van het politieke palaver kan je op Sporting Telenet terecht voor een stevige portie topsport met volleybal, F1 én wielrennen.

Grote Prijs van Monaco

Sta zondag op tijd op om je stem uit te brengen! Vanaf kwart voor twee zit je bij Sporting Telenet immers goed voor een lange namiddag topsport. We beginnen eraan met de zesde GP van het Formule 1 seizoen. De Grote Prijs van Monaco lokt de crème de la crème van de showbizz naar het zuiden van Frankrijk. WK-leider Lewis Hamilton gaat er voor z'n vijfde opeenvolgende zege van het seizoen. Voorlopig is Nico Rosberg de enige uitdager van Hamilton in de WK-tussenstand. De Duitse ploegmaat van Hamilton won vorig jaar in de straten van het Prinsdom en wil dat zondag graag nog eens overdoen.

Red Dragons in World League

Na de Formule 1 schakelen we op Sporting HD2 snel over naar de Country Hall in Luik waar de Belgische volleyballers hun tweede wedstrijd in de World League Volley afwerken. De Red Dragons spelen er, net als vrijdag in Kortrijk, tegen Australië. In een later stadium wachten nog confrontaties met Canada en Finland. Kunnen de Belgische mannen stunten tegen het hoger geplaatste Australië? De steun van de Luikse fans zal hen zeker en vast naar een hoger niveau stuwen. De wedstrijd België - Australië staat open voor alle digitale tv-klanten van Telenet!

Wint Greipel de World Ports Classic?

Op Sporting HD1 is er zondagnamiddag bovendien voor het eerst ook koers te zien. De World Ports Classic is een semiklassieker die aan z'n derde editie toe is. De renners fietsen zaterdag van Rotterdam naar Antwerpen en trekken zondag in de omgekeerde richting vanuit Antwerpen weer naar Rotterdam. De voorbije twee jaar was er een Belg aan het feest: in 2012 won Tom Boonen, vorig jaar was Nikolas Maes de beste in de World Ports Classic. Dit jaar is de Duitser André Greipel de topfavoriet.

Programma zondag 25/05

13u45: Formule 1 - GP van Monaco (van Sporting HD2 tot Sporting 7)
14u15: Wielrennen - World Ports Classic (Sporting HD1)
16u00: Volley - België - Australië (Sporting HD2, gratis voor alle digitale tv-klanten op standaard zendernummer 201!)

Rio collection: 

Lees meer over:

/