logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Een stimulerende lesomgeving in de School van de Toekomst

-

Het nieuwe academiejaar is gisteren officieel op gang geschoten. Zakt de moed je nu al in je schoenen bij dit vooruitzicht? Bedenk dan eens hoe leuk een schooljaar en klaslokaal er in de nabije toekomst uit zullen zien!

Vergeet het krijtbord en de pijnlijke houten schoolbanken! Dankzij de innovatieve mogelijkheden zoals: domoticasystemen, beamers, touchscreens en e-screens, wordt iedereen weldra primus van de klas.

De School van de Toekomst demonstreert aan onderwijspersoneel, bedrijven en studiebureau's, duurzame maar betaalbare technologische innovaties. Zo wordt het onderwijs klaar gestoomd voor de uitdagingen van morgen. "Meester, kan u dat even herhalen?"

Wel, eigenlijk komt het erop neer dat vrijwilligers uit het onderwijs, met de gratis steun van logistieke partners, een compleet uitgeruste demonstratieruimte bouwden. Hierin zijn o.a. verlichting met aangepaste kleurtemperatuur en veranderende lichtintensiteit, nieuwe ICT-toepassingen, beamers, regenwaterrecuperatie, ergonomisch zitmeubilair, digitale examens en natuurlijk supersnel internet van Telenet te vinden.

Bovendien moedigt De School van de Toekomst ook communicatie aan tussen de onderwijssector en de bedrijfswereld. Die informatie-uitwisseling is zeer nuttig. Ze zal voor jouw zoon of dochter zorgen voor, modern en kwalitatief onderwijs én een vlotte overgang van de schoolbanken naar de bedrijfswereld.

Neem plaats op de schoolbanken van het klaslokaal van de toekomst! 

Welke innovatieve schooltoepassing zou jij graag in je klaslokaal gebruiken?

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /