logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Enkel lekkere biertjes met Untappd. App jij hem al?

-

Waarschuwing: vanaf je met bierapp Untappd aan de slag gaat, drink je nooit meer een gewone pils. Maar dat is geen nadeel. Want er zijn duizenden bieren die je nog niet kent en die écht de moeite zijn. Untappd helpt je ze te vinden!

Een community werkt het best wanneer ze allemaal gepassioneerde mensen verenigt. Untappd krijgt hier een 10/10. De app voor en door bierliefhebbers biedt je een gigantische databank van gerstenat. Zo hoef je nooit meer naar een drankkaart te staren als een meisje van 13 naar haar Instagram.

Punten geven is leuk!

In Untappd kan je elke bier punten geven. Vele stemmen maken één cijfer. Zo weet je op voorhand of je bestelling de moeite waard is. Je drinkt gegarandeerd vaker minderbekende toppertjes. Bovendien hou je een mooi overzichtje bij van je consumpties. Zo vergeet je nooit meer een favoriet en kan je makkelijk bijhouden of je dat ene biertje al eerder proefde. En wat je ervan vond!

Badges, tips en check-ins

De app moedigt je niet aan om veel te drinken, maar beloont je wel als je divers drinkt. Je krijgt dus badges als je bijvoorbeeld alle trappisten proefde. Inspiratieloos? Check de biertips van je vrienden. Ook kan je inchecken bij de bars die je bezoekt en makkelijk volgen waar je vrienden aan de toog zitten.

Is de app perfect?

Uiteraard niet. De zoekfunctie lokt soms eens een zucht uit. Ook is de databank onvolledig en vind je dus niet altijd alles terug. Jammer, maar geen reden om Untappd niet te proberen!

Download Untappd nu gratis voor iPhone of Android.

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/