logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Er bestaat een prijs voor de grootste babbelaar.

-

Vroeger stond er regelmatig 'Jorgen babbelt té veel' op mijn rapport. Toen was dat geen talent! Vandaag babbel ik nog steeds veel. Ik ga zelfs op zoek naar andere babbelaars. Nooit gedacht dat we daar een prijs voor zouden winnen. I like!

We waren verrast toen we op de uitreiking van de 'Employer of the Year 2013'-award de prijs voor 'Best Conversation Company' in de wacht sleepten. Tof dat er een prijs bestaat voor de grootste babbelaar en natuurlijk zijn we er blij mee!

Nu, bij Telenet hebben we een goeie babbel altijd belangrijk gevonden. Zo weten we wat er in huis leeft, wat jou bezighoudt, wat er goed of slecht loopt en welke richting we uit moeten. Vaak laaien discussies op, wat niet altijd leuk is, maar daar leren we van, dus da's eigenlijk OK. Het vraagt natuurlijk wel wat organisatie om 2.000 Telenetters aan de praat te laten gaan met mekaar én met meer dan 2.000.000 klanten. Dus hebben we daar 't een en 't ander voor op poten gezet. 

Telenetters hebben een sociaal DNA. Onze vacatures vind je dan ook steeds meer op  LinkedIn en op Twitter. En op de Telenet Facebookpagina vind je ook een link naar onze jobsite

Bij ons in huis zitten we met z'n allen op 'De Gele Draad'. Dit is een sociaal netwerk zoals Facebook, maar op zijn Telenets. Zo zijn alle medewerkers 'connected' met elkaar en wisselen we onderling direct en interactief informatie uit.

Ook op Snap! zijn we verbonden. Wij onderling, maar ook wij met jullie, onze klanten. Waarom? Omdat wat wij doen en wat jij ervan vindt, samenhoren. Jij bent hier altijd welkom voor een babbel, je eigen verhaal en een straffe mening. Telenetters droppen hier wat er in de wandelgangen leeft, nieuwtjes én speciallekes waarmee we jullie in de watten willen leggen.

'The Best Conversation Company-award' was een mooie erkenning. Die prijs hebben we ook aan jullie te danken. Bij deze: bedankt voor de babbel! 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rio collection: 

Lees meer over: