logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Extra vakantiefun dankzij m'n mobieltje.

-

“Niet te lang hoor, dat kost stukken van mensen!” dat herinner ik me nog goed. Vroeger kostte naar huis bellen vanuit het buitenland heel wat. Deze zomer wordt roaming daarentegen helemaal niet zo duur!

Nog even en ik vertrek met vakantie. Twee weken zalige rust in een Toscaans huisje, 'ver van de wereld'. Ik kijk er echt naar uit: rust en nietsdoen. Hoewel, helemaal van de wereld zal ik niet zijn, m'n smartphone en tablet gaan mee. Wat een luxe!

Echt zot, dat je vroeger vaak letterlijk naar een telefooncel of een internetcafé op zoek moest om het thuisfront te bereiken. Gelukkig zijn die tijden voorbij. En gelukkig komt er stilaan ook verandering in de dure tarieven. Ik ben vóór de regelgeving die Europa en de overheid aan de telecom bedrijven oplegde. Sinds 2007 wordt roaming elk jaar iets goedkoper. Dat is toch meegenomen. 

Ben je het surfen en bellen gewoon, dan wil je dat ook op vakantie. Met het goedkope surfen bij Telenet en de zomerkorting op het mobiele verbruik in het Europa, maak ik me niet te veel zorgen. Ik bel naar familie in België, naar vrienden die ergens anders in Europa vertoeven en ik surf om mijn uitstapjes te plannen en restaurantjes te reserveren.

Nee, terug naar de telefooncel en het internetcafé van vroeger wil ik écht niet. En voor wat ik dit jaar bespaar, drink ik een extra glaasje 'Brunello'. :-)

Deze tarieven gelden automatisch ook voor jou! Dus meer vakantiefun dankzij je mobieltje, ga jij jezelf ook een extraatje gunnen?

 

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /