logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Formule 1 op Sporting Telenet!

-

Telenet heeft de uitzendrechten van de Formule 1 binnengehaald. De komende drie seizoenen zal de koninginnenklasse van de autosport live te zien zijn op Sporting Telenet. 

Vanaf zaterdag 15 maart kunnen de Formule 1-fans terecht op Sporting Telenet. Daarop zenden we alle kwalificaties en races integraal uit. Het F1-seizoen begint in het weekend van 15 en 16 maart met de Grote Prijs van Australië en eindigt op 23 november met de Grote Prijs van Abu Dhabi. De voorbije vier jaar stak Sebastian Vettel er met kop en schouders bovenuit. Maar de Formule 1 heeft enkele nieuwe regels ingevoerd die een vijfde opeenvolgende F1-titel zouden kunnen bemoeilijken. Kunnen Alonso en Hamilton de Duitser bedreigen?

Verschillende camerastandpunten
Opvallend nieuwtje dit seizoen: we zetten met Sporting Telenet vijf extra kanalen in om de race vanuit verschillende camerastandpunten te bekijken. Zo is er een ‘On Board’ kanaal, waarop je de race vanuit de cockpit van de bolides kan volgen. Daarnaast zullen er ook een ‘Pit Lane’ kanaal, met permanent zicht op de cruciale bandenwissels en tankbeurten, een kanaal met hoogtepunten, een ‘Tracker’ kanaal en een kanaal met de tijdsintervallen beschikbaar zijn. Je kan dus zelf kiezen hoe je de race wil volgen.

Commentatoren
Peter Baert, Kris Wauters en Gert Vermersch zullen de races van vakkundig commentaar voorzien. De drie autosportkenners hebben al jaren ervaring in het becommentariëren van de Formule 1. Bovendien zullen ze daarbij regelmatig worden bijgestaan door Belgische (ex-) autocoureurs zoals Bas Leinders.

OPGELET!
Door technische werken kun je dit weekend uitzonderlijk geen Sporting Telenet-abonnement bestellen tussen zaterdag 17u en zondag 13u. Onze excuses! Toch genieten van je favorieten sporten, zoals Formule 1? Contacteer ons ten laatste zaterdag om 17u of bestel een Sporting Dagpas. Dit geeft je 24 uur toegang tot alle Sporting Telenet-kanalen. Ga naar kanaal 190 en druk rood. Doe dit zeker 15 minuten voor je wilt kijken.

Rio collection: 

Lees meer over:

/