logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Ga de strijd aan met je ochtendhumeur. App jij hem al?

-

Heb jij elke ochtend zin om je alarmklok in twee te slaan? En loop je nog tot de middag rond als een donderwolk? Onze diagnose: je hebt vermoedelijk last van de ochtendblues. Gelukkig valt die te behandelen met enkele handige apps.

Zacht ontwaken

Geen wonder dat je slechtgezind ontwaakt als je abrupt uit een diepe slaap wordt gehaald. Daarom is er Sleep Cycle alarm clock. De app analyseert je slaappatroon en maakt je wakker wanneer je in een lichte slaap bent.

Download Sleep Cycle alarm clock voor Android of iOS. (gratis)

 

Korte pijn

Waarom tijd rekken met snoozen als je weet dat je uiteindelijk tóch moet opstaan? Met Alarmy is je slaap zo weg. De wekker geeft je belachelijke taakjes en blijft afgaan als je ze niet vervult. Dus: opstaan en carpe diem!

Download Alarmy voor Android of iOS. (gratis)

 

Stap de wereld in je beste outfit tegemoet

‘Wat zal ik vandaag aandoen?’ Het is een vraag die ons wel eens lang kan bezighouden. Met Closet beheer je je hele garderobe. Je kan outfits samenstellen en ze inplannen. En heeft er iets een hoger feel good-gehalte dan in je favoriete outfit de deur uitgaan?

Download Closet voor Android of iOS. (gratis)

 

You are awesome!

Je kan wel tegen jezelf zeggen hoe geweldig je bent, het is leuker om het van iemand anders te horen. Daarvoor heb je Da Daily Compliment. Een app die je, jawel, elke dag een complimentje geeft.

Download Da Daily Compliment voor Android of iOS. (gratis)

 

Laat de file je humeur niet verpesten

Hebben voorgaande tips gewerkt en ben je goedgeluimd op weg naar het werk? Dan zou het zonde zijn dat een file het feestje alsnog vergalt. Waze helpt je de files te vermijden. En legt de autostrade naar een goed humeur wijd open.

Download Waze voor Android of iOS. (gratis)

 

 

Lees meer over:

/