logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Geboeid op weg naar ’t werk. App jij hem al?

-

Pendelen was nog nooit zo inspirerend. Als je onze selectie van de juiste apps op zak hebt, tenminste. Ideaal om boeiende dingen te bekijken op de trein of te beluisteren in de file. Geef je ogen en oren de kost. 

Elke 18 minuten een goed idee

TED wil goede ideeën verspreiden. En óf dat lukt. De formule is simpel: laat een spreker in max. 18 minuten z’n visie of levenswerk uit de doeken doen. Het resultaat? Een filmpje met een leerrijk betoog waar je het warm én soms ook koud van krijgt. Aan jou de keuze uit meer dan 2000 straffe sprekers. Met leerrijke, grappige of juist schokkende speeches over technologie, wetenschap, psychologie, cultuur, economie... 

Download de TED-app en laat je (gratis) inspireren: 

 

Check niet direct wat je kan uitstellen…

Je kent het zeker: in alle druk-druk-drukte kom je iets razend interessants tegen. Met Pocket bewaar je ‘t gewoon tot je wél een kwartiertje hebt. Op weg van en naar het werk bijvoorbeeld. Geen wifi op de trein? Geen probleem, want je checkt wat je hebt opgeslagen gewoon offline. Video, foto, audio, tekst… ga je gang. Dik 30 miljoen gebruikers gingen je voor!

Stop Pocket gratis op zak voor iPhone/iPad en Android:

 

Een streepje muziek inspiratie

Met je favoriete muziekspeler zoals Spotify of iTunes heb je altijd zowat alles van je lievelingsartiesten bij. Maar wist je dat ze je ook een stevige brok inspiratie bieden? Kijk maar eens bij de podcasts, waar je voor elk wat wils vindt. Van ongelooflijk-maar-waargebeurde verhalen bij Serial, over humor van de bovenste plank in Mosselen om Half Twee, tot geeknieuws heet van de naald in Tech45.

Ontdek de podcasts op je favoriete muziekspeler:

Spotify

 

iTunes:

 

Lees meer over:

/