logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Griezelen met je smartphone... App jij hem al?

-

Van vampieren en heksen tot weerwolven, zombies en monsters… Halloween is de dag van het betere griezelplezier. En natuurlijk zijn er ook spooky apps die je doen huiveren. Mmwohahahaa!

Met je geest op de foto

Heb je je ooit afgevraagd hoe ’t eruit zou zien als je geest zich losmaakt van je lichaam? Met de app Ghost Lens beleef je een ‘out-of-body experience’ en maak je er de grappigste/engste/vreemdste foto’s en filmpjes van. Je kan je geest transparanter maken voor een extra, euh, geestig effect. Ook leuk om te doen: je geestverschijning klonen, je geest in de lucht laten zweven …

Download Ghost Lens gratis:

 

Griezelen met geluid

Uitgeholde pompoenen, bloedrode drankjes, spinnenwebben, scary outfits… en met de app Halloween Spooky Sound Box maak jij je Halloweenfeestje nóg enger! Gillende vrouwen, de ‘woosh’ van een geest die voorbij zweeft, brekend glas, ijl gefluister, onheilspellende pianomuziek, een langgerekte boeoeoeoe … Je kan kiezen uit 50 horrorgeluiden. Kippenvel gegarandeerd!

Download Halloween Spooky Sound Box gratis:

Halloween Spooky Sound Box bestaat helaas enkel voor iPhone. Voor Android is er het gelijkaardige Halloween Soundboard:

 

Spookverhalen 

Ben jij fan van griezelverhalen lezen? Installeer dan de app Aldiko Book Reader en kies je favoriete digitale pageturners om te verslinden, in iTunes (in de categorie ‘spookverhalen’) of in Google Play (in de categorie ‘horror’). Zo kan jij bibberen met je e-boek onder een dekentje, op de trein, of – kwestie van in het thema te blijven – zelfs op het kerkhof. 

Download Aldiko Book Reader gratis:

 

Spelletjes om bij te sidderen

Ga je liever nog een stapje verder en speel je graag zélf mee in een horrorverhaal? Dan bezorgt de app 11:57 je een 360° nachtmerrie waarin jij de hoofdrol speelt. 11:57 is een Virtual Reality-film waarvan jij deel uitmaakt. Tip: zet je koptelefoon op!

Download 11.57 gratis: 

 

Lees meer over:

/

Welcome to Snap! | Snap!

Snap!

Telenet uit eerste hand

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.