logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

“Help! Wat is mijn WiFi-wachtwoord?”

-

“HELP!”, heb ik gisterenavond letterlijk geroepen! Ik moest dringend op het internet en dit lukte niet omdat ik mijn WiFi-wachtwoord niet kende. Ik werd gek van de stress en nochtans is het simpel te vinden.

Je kent het. Drukke dag op kantoor, eigenlijk nog best wat te doen, maar ’t wordt sowieso al rennen om de kids op te halen. No problem, denk je dan, dat ene jobke doe ik vanavond nog wel even. Maar als je dan niet op het internet raakt omdat je je WiFi-wachtwoord niet kent! Oeh….dan gaat het bij mij van zoeken naar vloeken.

Heel het huis heb ik ondersteboven gehaald. En uiteindelijk ten einde raad een hulplijn moeten bellen. En weet je waar het stond? Op het stickertje op de modem zelf. Natuurlijk, logisch toch! “Dat je dat kan vergeten”, klonk het bij mijn man toen hij na ’t sporten thuiskwam. Wel, bij mij kan dat. Is dat zo gek? En trouwens ‘t zal niet meer gebeuren. Nu weet ik mijn sticketje voor altijd hangen en heb ik ondertussen ook alle andere mogelijke info nagelezen op Mijn Telenet > Mijn Internet > Draadloze instellingen > Instellingen > Beveiliging.

“Toch even sharen, waar je meer detailinfo vindt, want ongetwijfeld komt dit nog voor.

Rio collection: 

Lees meer over:

/