logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Het nieuwe Yelo TV-menu, nu nog toffer!

-

Deze week kreeg het Yelo TV-menu extra shortcuts. Vanaf nu vlieg je erdoor en is info vinden een fluitje van een cent. Nog niet op je tv? Downloaden, zou ik zeggen :-)!

  • Selecteer een leuke film in de TV-theek.
  • Gebruik de pijltjestoetsen links en rechts op je afstandsbediening om snel naar een andere film te gaan.
  • Ook om snel door de samenvatttingen van films en programma's te bladeren, navigeer je met de pijltjestoetsen.

Al heel wat gezinnen gebruiken het nieuwe Yelo TV-menu al op hun tv. Ik ook! Vooral de snelgids, de nieuwe manier van zappen en het delen van foto’s en filmpjes op tv vind ik plezant. Cool, wat je er eigenlijk allemaal mee kan. Wat ik opnoemde zijn zelfs maar enkele van alle super handige functionaliteiten.

Shortcuts?
Jawel, in het Telenet Proeflab, kwam dit naar boven als extra gewenste functionaliteit. "Niet steeds terug moeten gaan via de Back-toets voor meer info over andere films of programma's. Maar deze info meteen via een korte weg vinden, dat zou makkelijk zijn en vlotter in gebruik."

Helemaal mee eens, dus gingen we er mee aan de slag. Met de nieuwe pijltjes links en rechts bij de TV-gids en in de TV-theek kan je nu veel makkelijker door de beschrijvingen van de films en programma's bladeren. Zo vlieg je met snelheid door het menu en vind je de info die je zoekt nog makkelijker terug.

Gewoon via de rode knop
Wil jij dit nieuwe menu ook installeren? Zap dan naar zendernummer 444 en druk op de rode knop. That’s it! Vooraf kan je best wel even checken of je HD Digibox of HD Digicorder geschikt is voor Yelo TV.

Veel plezier ermee!

Edith 

 

PS: leuk om weten

Het Telenet Proeflab, is een gesloten Facebook-groep van Telenet gebruikers die ons helpen om onze diensten en producten te testen en verbeteren. Zijn ideeën en opmerkingen uit het Proeflab nuttig, dan gaan wij er mee aan de slag. Als het technisch lukt om ze uit te voeren dan ontwikkelen en implementeren we ze met veel plezier.

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /