logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

“Het is weer druk in (‘t telefoonkotje van) Leuven!”

-

Terug in de tijd... Naar huis bellen vanop kot deed je vanuit ’t kotje. Wachtend in de rij, een pint in de ene hand, 20 frank in de andere, en dan snel je verhaal doen voor de ‘tuut’ je het zwijgen oplegde...

Herken je dat nog vanuit je studentenleven? Je belde op een vooraf afgesproken tijdstip naar huis. Meestal de woensdagavond, want “dat brak de week”. Dat de rij achter je kon meeluisteren nam je erbij want –de geschreven brief niet te na gesproken- was dit de enige manier om te weten te komen of mama die vrijdag viskes voor jou ging bakken of niet.

Vandaag zijn de telefoonkotjes uit Leuven verdwenen als de kraag van een glas bier dat te lang onaangeroerd bleef.  Logisch, natuurlijk. Bellen, sms’en, Facetimen, chatten, triingen, skypen, ... je doet het nu waar je wilt, wanneer je wilt, en zelfs op het toestel dat je wilt. De vraag is alleen: wat vond jij het leukst? De nostalgie van vroeger toen een telefoontje nog iets magisch had? Of het gemak van vandaag? Vertel het ons op Facebook! 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /