logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Hier scoren jullie!

-

Snap!? Da’s Telenet uit eerste hand! Verhalen vanop de 'vloer', ervaringen van klanten en natuurlijk ook het allerbeste van de evenementen die we organiseren en sponsoren.

Tot nu vond je die terug op de Telenet Events-pagina. Maar met Snap! kiezen we voortaan voor een plek waar je alles in één keer vindt. Aankondigingen en verslagen van sportwedstrijden: voetbal, basketbal, wielrennen ... noem maar op! Maar ook toffe wedstrijden, acties, nieuws, leuke verhalen en alle ‘speciallekes’ waarmee we onze klanten in de watten willen leggen.

 Je ontdekt hier hoe onze producten en diensten tot stand komen, wat er beweegt in de wandelgangen en hoe je  met Telenet je leven leuker en makkelijker maakt. Je krijgt tips, video’s en getuigenissen. En je mag zelf ook je zegje doen, natuurlijk. Jij bent het tenslotte die elke dag onze producten gebruikt en als geen ander een idee hebt over hoe we ze nog kunnen verbeteren. 

Je vindt ons ook op Facebook!

De Facebookpagina van Telenet Events  houdt, net als de website, op te bestaan. Wil je op de hoogte blijven van al onze evenementen,  like dan nu onze algemene Telenet Facebookpagina. Doe het meteen!

 
Rio collection: 

Lees meer over: