logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Hoe kon ik ooit zonder deze apps?

-

Er zijn apps in alle geuren en kleuren en voor ieder wat wils. Apps die je helpen te sporten, te werken of gewoon plezier te maken. En er komen er nog elke dag bij. Hier enkele must-haves!

  • Pulse
  • Dropbox for mobile
  • Pocket
  • Carrot
  • Mint
  • Vine
  • Hello Vino

Pulse
Stop maar met de hele dag url’s in te tikken van afzonderlijke webpagina’s. Met Pulse krijg je al je favoriete sites, blogs, magazines op één plek! Meer zelfs: je kunt de artikels op het startscherm van je smartphone laten binnenkomen. En je krijgt suggesties op basis van je interesses.

Dropbox for mobile
Dropbox is een persoonlijke opslagruimte van 2 GB op het internet. Je zet er je foto’, video’s of andere bestanden op. Van eender waar –je pc, laptop, tablet of smartphone- krijg je toegang tot je ‘dropbox’ en kun je de inhoud ervan delen met anderen.

Pocket
Artikels die je niet meteen kunt lezen, bewaar je gewoon in Pocket. Deze ‘read it later’-app verzamelt al die artikels op één plek, en in een mooie look & feel.  Je leest wat je wilt, wanneer je tijd hebt. Zelfs zonder internetverbinding binnen bereik.

Carrot
Carrot maakt van elk to do-lijstje een game. Voer je de taken op het lijstje uit, dan word je beloond. Doe je dat niet, dan volgt er een straf. Daarmee is Carrot de figuurlijke ‘wortel vòòr het paard’, zeg maar. 

Instagram & Vine
Met Instagram en Vine maak je leuke foto’s en loopfilmpjes die je daarna de wereld instuurt via Twitter of Facebook. Nee, nee dat magische beeld of filmpje, blijft niet ongezien!

Hello Vino
Welke wijn past bij welk gerecht? Kan je rood bij vis drinken? En welke wijn in je supermarkt lijkt op die fles die je zo lekker vond op restaurant, maar nergens meer terugvindt? Hello Vino vertelt je alles wat je niet op het etiket van de fles leest. 

Mint
Mint wordt binnenkort je persoonlijke geldcoach. De app zal je zeggen waar je elke maand je geld aan uitgeeft, je tips geven om spaardoelen te realiseren en je helpen zuiniger en bewuster om te gaan met elke euro die je in handen krijgt. Voorlopig nog niet beschikbaar in België (komt er wel aan), maar wel eentje waar ik naar uitkijk. Stel je voor dat ik een manier vind om meer geld over te houden om nog meer schoenen te kopen... Dat zou echt fantastisch zijn!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /