logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Hoeveel weegt Vincent Kompany? Hoeveel keer werd dit seizoen al gescoord in de Bundesliga?

-

Hoeveel weegt Vincent Kompany? Hoeveel keer werd dit seizoen gescoord in de Bundesliga? Het zijn maar enkele van de zaken die je kan opzoeken met de vernieuwde Play Sports-app en website, want die zit voortaan vol met statistieken.

Straffe fans pakken graag uit met straffe weetjes. Daarom ook dat de records van Vardy en Lewandowski zo tot de verbeelding spreken. ’t Is dus superhandig dat de vernieuwde Play Sports-app barstensvol statistieken zit.

Wat is nieuw?

Er is een Stats-center toegevoegd aan de app. Je vindt het terug in het navigatiemenu onder Home. Via het Stats-center bekijk je:

  • de klassementen van alle competities die we uitzenden
  • de topscorerstanden
  • hoeveel gele en rode kaarten teams pakken
  • hoe vaak teams scoren en zelfs in welk moment van de match ze dat het vaakst doen 
  • steekkaarten van alle spelers met een korte bio en individuele statistieken

Verder raadpleeg je in een handomdraai de competitiekalender en volg je makkelijk al het nieuws over je favoriete ploeg (en).

Wat is er nog verbeterd?

Op basis van jullie zeer gewaardeerde feedback hebben we enkele zaken aangepast. Zoals de pushnotificaties die doorlinken naar live-events. In de Android-versie is er nu een ‘10 seconden-knop’ waarmee je tijdens het live kijken snel terugspoelt. Ook de laadtijden zijn een pak korter.

Hoe krijg je ‘m te pakken?

Je kan de vernieuwde Play Sports downloaden voor Android en Apple. Als je de app al had, hoef je ‘m alleen te updaten in de App Store of Google Play Store als dit nog niet automatisch gebeurde. De website playsports.be wordt automatisch geüpdatet.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /