logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Iedereen kampioen op Sporting Telenet!

-

Kroont Anderlecht zich op Lokeren tot landskampioen? Op Sporting Telenet is de voetbalfan alvast de grote winnaar. Doordat wij live schakelen in de studio, hoef je vanuit je luie zetel geen seconde van de seizoensontknoping te missen!

Als Anderlecht donderdag wint op Lokeren en Zulte Waregem en Club Brugge verdelen de punten in een onderling duel, kroont paars-wit zich voor het tweede jaar op rij tot landskampioen. Bovendien staat er met KRC Genk - Standard nog een derde play-off I duel met Europees voetbal als inzet op het programma. Je leest het goed: op deze voorlaatste speeldag zal er nogal wat rekenwerk aan te pas komen. Op Sporting Telenet hoef je van de drie wedstrijden geen seconde te missen. Je kan de wedstrijden integraal volgen op kanalen 2 tot 4 of je kan op Sporting HD1 samen met Peter Morren en Tom Soetaers tussen de velden 'hoppen' om zo alle gevaarlijke acties en doelpunten van de drie verschillende wedstrijden live mee te maken. Het is de allereerste keer dat Sporting Telenet op deze manier verschillende live wedstrijden aan de kijker aanbiedt.

Vanuit de studio staan presentator Peter Morren en analist Tom Soetaers in contact met de collega's in Lokeren, Waregem en Genk. Ze pikken regelmatig in bij de commentatoren ter plaatse en volgen de ontknoping van de negende speeldag in play-off I op de voet. In functie van de stand en de spanning op de drie velden, schakelen ze vanuit de studio tussen de drie stadions. Als je echter niet wil weten wat er op de andere velden gebeurt, kan je ook op de integrale live-uitzending van je favoriete wedstrijd afstemmen (van Sporting 2 tot 4).

Speelt Anderlecht donderdag al kampioen? Zorgt Lokeren voor een stunt? Haken Zulte Waregem en/of Club Brugge af in de titelstrijd? En wat kunnen Genk en Standard nog met het oog op de Europese plaatsen? Speeldag negen van play-off I is live en exclusief te volgen op Sporting Telenet!

Programma donderdag 16 mei:

Sporting HD1: 20u00 - 23u00 - 'Sporting LIVE play-offs' met Peter Morren & Tom Soetaers
Sporting HD2: 20u15 - 22u30: Lokeren - Anderlecht'met Bram Lambert & Geert De Vlieger
Sporting 3: 20u15 - 22u30: Zulte Waregem - Club Brugge met Filip Joos & Marc Degryse
Sporting 4: 20u15 - 22u30: KRC Genk - Standard met Tim Wielandt en Eddy Snelders

Geen Sporting-abonnee? Geen nood! Met een Sporting Dagpas kan je 24u lang genieten van alle Sporting-kanalen. 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /