logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

“Ik bel gratis naar gsm’s. En jij?”


“Met de mobiele optie bij mijn Freephone Europe abonnement bel ik gratis met mijn vaste telefoon, naar de gsm van onzen Bart. Straf hé."

Onzen Bart, da’s onze jongste. Pas op, ook al 24 jaar ondertussen. Vorig jaar is hij afgestudeerd, nu is hij een beetje hier en daar aan het werken en binnenkort gaat hij met ons oud Volkswagen-busje een jaar surfen in Australië. Dus dat moet ik terug aan de praat krijgen...

Tijd om langs te komen heeft hij niet veel. Ge weet hoe dat gaat met die gasten, dus wordt er heel wat heen en weer gebeld. Zo hou ik hem op de hoogte van de vorderingen. Maar kan ik hem ook af en toe vragen iets op de computer op te zoeken, want ’t is niet omdat ik in mijn tijd alle hoeken van dat busje heb gezien, dat ik het ook in 1-2-3 kan maken hé!

Terwijl onzen Bart op internet zit, blijf ik gewoon rustig aan de lijn. Dat kost mij toch geen euro méér! Het enige dat ik daarvoor heb moeten doen is een vakje aankruisen in Mijn Telenet. Maar veel mensen weten dat blijkbaar niet. Bij deze: DOEN, zou ik zeggen!"

Heb je een Freephone Europe abonnement? Ontdek dan snel, hoe ook jij die 1000 gratis belminuten kunt activeren.

En bel elke dag van de week, tussen  4 uur ’s middags en 8 uur ’s morgens, in ’t weekend en op feestdagen gratis met je vast toestel naar gsm nummers.

Wie zou jij het meest bellen met 1000 gratis gsm belminuten en waarom?

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /