logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Je aanrekening... de cijfertjes uitgelegd!

-

Waar komen de cijfertjes op je aanrekening vandaan? Dat vraag je je misschien wel eens af. Zeker als er verrekeningen zijn omdat je van diensten of producten bent veranderd. Dus wij werkten aan extra duidelijkheid en info voor jou.

King & Kong, Whop & Whoppa, Rex & Rio... ‘t gaat vooruit bij Telenet. Het zijn allemaal veranderingen om je op een simpele manier, nog meer van onze producten en diensten te kunnen laten genieten. Misschien heb jij de voordelen van deze nieuwe bundels en pakketten meteen ingezien en erop ingetekend. Leuk! Maar dat betekent ook dat je volgende aanrekening er waarschijnlijk anders uit zal zien dan je gewend bent. Er kan bijvoorbeeld een eenmalige activeringskost vermeld staan of je kan een correctie krijgen waardoor je minder betaalt dan voorheen.

Veranderen, willen we allemaal natuurlijk wel, zolang we er plezier aan hebben. Als ze op complexe administratie uitdraaien, is de fun meteen wat minder. Dus, wij zijn aan de slag gegaan met kleur, titels en tekst en uitleg, om je aanrekening zo goed, duidelijk en volledig mogelijk uit te werken. 

Is dit al de meest ideale oplossing? Misschien nog niet, maar weet dat we echt ons best blijven doen om jou zo duidelijk mogelijk aan te geven waar elk cijfertje vandaan komt. Ook in de toekomst zullen we onze aanrekeningen blijven verbeteren waar mogelijk. Jouw suggesties zijn zeker welkom!

De verbeteringen die we vandaag uitgewerkt hebben kan je nu alvast in detail bekijken

 

 

Rio collection: 

Lees meer over: