logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Je smartphone aan de praat in 4 stappen!

-

Met je smartphone surfen en je e-mails lezen en verzenden, da's handig. Maar hoe stel je je mobiel toestel daarvoor in? 't Is niet moeilijk, wij helpen je er graag mee, via een handige ‘tool’. Gratis en voor niks!

  • SMS instellen op mijn iPhone: stap 1
  • SMS instellen op mijn iPhone: stap 2
  • SMS instellen op mijn iPhone: stap 3
  • SMS instellen op mijn iPhone: stap 4

Wij noemen dit online hulpmiddeltje de ‘Mobile Configurator’. Het principe erachter is eenvoudig: je surft naar de tool, kiest je mobiel toestel en selecteert de functie die je wilt instellen: je e-mail of WiFi bijvoorbeeld. In maximum 4 stappen ontdek je dan in detail hoe je hiervoor de instellingen juist zet of aanpast. 

Lukt dit voor alle mobiele toestellen? Wel, normaal gezien wel. Vandaag zijn er ongeveer 100 toestellen in de tool opgenomen, en elk jaar komen er een vijftigtal bij. Elke maand wordt de tool bovendien meer dan 60.000 keer gebruikt. Goed! Dat betekent dat we er veel mensen mee verder helpen. Onlangs heeft onze 'Mobile Configurator' ook een vriendin van mij verder geholpen. En dat op de valreep van haar vakantie. :-)

Net voor zij met het gezin op zomervakantie vertrok, kocht zij een iKING-abonnement en een iPhone. De iPhone kon dus nog mee naar Frankrijk en werd gretig bekeken tijdens de rit. Tof! Maar helaas reden ze net de grens over op het moment dat de SIM-kaart geactiveerd werd. Gevolg? De instellingen die normaal gezien automatisch doorkomen, deden dat niet, en al snel bleek dat ze geen sms’jes kon versturen. Eenmaal aangekomen in het hotel, surften ze naar onze tool en nog geen kwartier later was ’t probleem opgelost.

De rest van de vakantie heeft ze rustig de tijd genomen om haar nieuwe toestel te testen en mij te sms'en hoe het was in 'La douce France'. 

Fijn toch?

Groetjes

Ann

PS: is jouw mobiele toestel nog niet optimaal geconfigureerd? Bekijk dan zeker de 'Mobile Configurator' op onze klantenservice-website. Zo wordt surfen, mailen en sms'en kinderspel.

 

 

Rio collection: 

Lees meer over: