logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Je tablet aansluiten, is snel gefikst met de Telenet FunCheck

-

Een Telenet FunCheck zorgt voor jouw optimale digitale beleving... wauw! Dat wil ik zien. In het kielzog van Funchecker Timothy kijk ik toe en breng ik verslag uit.

Deze week ontmoeten we Clementina die een probleempje heeft met haar nieuwe tablet.

"Ik had nochtans gezworen nooit dagelijks op internet te zitten, moet je nu kijken!", glimlacht Clementina. Tina's kleinkinderen hebben haar spelenderwijs kennis laten maken met de computer en het internet. En dat is maar goed ook want na het overlijden van haar man kon Tina wel een verzetje gebruiken!

Tina is creatief en houdt van aquarellen. "Ik neem van elke aquarel die ik schilder een foto met mijn tablet en mail ze door naar vrienden, familie en naar mijn leerlingen. Haha, zo heb ik een eigen kunstgallerijtje op internet!"

Maar vandaag even niet... Ze heeft net een nieuwe tablet cadeau gekregen maar daar kan ze nog niet mee op het internet... Zelf uitpluizen hoe het moest heeft ze niet gedaan, de Telenet Funchecker lost het voor haar op!

Funchecker Timothy verbindt de nieuwe tablet met het internet via het WIFI-signaal en configureert Tina's mailbox. "Dat gaat allemaal wat snel hoor, doe me dat nog eens voor", vraagt Tina. Geduldig toont Timothy hoe Tina haar nieuwe tablet kan gebruiken en dat is helemaal naar haar zin!

Ze gaat er meteen mee aan de slag, Timothy 'de Telenet superman' vertrekt naar zijn volgende afspraak... En ik ben al een beetje mee, een FunCheck dat is Telenet advies en hulp aan huis, waarna het weer soepeltjes bolt.

Zou dit ook iets voor jou kunnen zijn?

Rio collection: 

Lees meer over:

/