logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Je vakantiebudget onder controle met je smartphone… App jij hem al?

-

De zomervakantie is in volle gang! Ga je binnenkort op reis? Dan helpen deze apps jou om je vakantiebudget binnen de perken te houden. Bovendien zijn ze gratis. Zo hou jij meer geld over om op je reisbestemming te besteden. 

Boek de goedkoopste vliegtuigtickets

Wel op reis maar niet te veel geld uitgeven? Dan is Skyscanner de perfecte app om jouw vakantie tot in de puntjes voor te bereiden! Via deze app zoek, vergelijk en boek je de goedkoopste vluchten, hotels en huurauto’s. Toffe troef: het prijsalarm! Via deze optie kan je volgen hoe prijzen van vliegtickets zich ontwikkelen en word je per e-mail verwittigd bij een verhoging of verlaging van geselecteerde vluchten. 

Download Skyscanner gratis:
 

 

Van A(pp) naar B(estemming)

Te land, ter zee of in de lucht: ook de app Rome2Rio helpt jou je vervoer naar je reisbestemming te plannen. Je voert je vertrekpunt in en de app toont je alle mogelijke (combinaties van) vervoersmiddelen. Van trein, bus en boot, tot vliegtuig en auto. Ook reistijd en prijs van elk traject wordt meegedeeld. 

Download Rome2Rio gratis:

 

 

Wisselkoers berekenen

Natuurlijk kan je zelf prijskaartjes omrekenen van vreemde valuta naar euro’s. Maar XE Currency maakt het je net iets makkelijker. Deze app berekent voor jou hoeveel 2322 Kroatische Kuna precies is in Euro. Zo kan jij je aandacht richten op dat vakantiesouvenir of die cocktail, in plaats van op het prijskaartje ervan.

Download XE Currency gratis:

 

 

Eenvoudig de reiskosten verdelen

Jij betaalt op restaurant, zij betaalt de boodschappen, hij betaalt de drankjes, … Als je met vrienden op vakantie gaat, is de app Splitwise een must. Elke reisgenoot registreert z’n uitgaven in Splitwise. De app berekent hoeveel je nog moet en aan wie. Zo delen jullie zo eenvoudig mogelijk de kosten en hoeven jullie je na de vakantie enkel nog over de vakantiefoto’s te buigen, in plaats van over de bonnetjes. 

Download Splitwise gratis:

 

Lees meer over:

/